Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzenaaaaaa31

Pomocy!!! Jak poprawić płodnośc?????

Polecane posty

Gość gość
Hsg ok,hormony ok,owulacja podwojna,nasienie super.Ciazy brak

Gość gość
My tez wyjezdzalismy i nam to nie pimaga,nie wiem co juz jest nie tak

Gość gość
13.43- u mnie wszystko ok nawet drożność jajowodów ,usg ,cyt, hormony ,endometrium po prostu może dane mi mieć jedno dziecko dałam se czas do grudnia 2017 jak się nie uda trudno. a co do ziół ja nie mogę ich łykac

Gość gość
ja 13.02 -to ja wyżej pisałam

Gość gość
ja 13.02 mam siostrę 5 lat młodszą i mysłam ze nie będzie problemu z ciązą, mój ma 2-kę rodzensta tzn dwie siostry

Gość gość
Czemu nie mozesz ziol? Tez mam rodzenstwo,maz tez.

Gość gość
Ja sobie daje czas do sierpnia 2017,jesli sie nie uda trudno.Mam juz dziecko,troche mi ciezko z tym,ze bedzie jedynakiem.Nie bedzie potem na starsze lata miec nawet do kogo jechac.W niczym sie poradzic,musi liczyc tylko na siebie.My nie wieczni,a cioteczne to juz nie to samo

Gość gość
zle reaguje na zioła od zawsze dodatkowo jestem alergikiem

Gość gość
ja 13.02 -masz racje cioteczne rodzeństwo to nie tosamo , ja mam fajny kontakt z siostra ale ona ma córkę i do tego młodsza dużo

Gość gość
Trzeba zrobić absolutnie wszystkie możliwe badania łącznie z drożnością jajowodów i badaniem nasienia męża. Dalej badania na choroby które nie kojarzą się z tematyką płodności na pierwszy rzut ale mogą po głębszym wczytaniu o skutkach ich nieleczenia ujawnić że nieleczone mogą powodować niepłodność, np. celiakia. Dalej będzie kontrowersyjnie, zrąbiecie mnie jak psa ale co tam, jakbym miała taki problem to łapałabym sie medycyny niekonwencjonalnej, typu odstawienie cukrów prostych, cukier może powodować problemy hormonalne, przeprowadzić odkwaszanie organizmu, dalej samoleczenie BSM, to jest leczenie niekonwencjonalne przyznaję, na pierwszy rzut wydaje sie opcją dla świrów ale ja osobiście polecam, jest o tym książka, jest dobra tylko trzeba sie baaaardzo stosować do jej przeciwwskazań, bo inaczej można sobie zaszkodzić nie pomóc, trzeba sie też bardzo stosować do jej zasad bo inaczej może zwyczajnie nie zadziałać, najlepiej nie współżyć w czasie jej stosowania bo może pod jej wpływem dojść do zapłodnienia ale jak już byś była w ciązy i byś dalej stosowała tę metodę to można poronić, jak sie wczytasz w książkę to będziesz wiedzieć o co chodzi, ale to metoda dla ludzi niezbyt zapracowanych niestety bo wymaga jednak wyorganizowania dość sporej ilości wolnego czasu.

Gość gość
do 14.04 a jaki tytuł tek książki i autor? ja 13.02 wiesz co ja rok nie jem cukru zamieniłam na brzozowy, słodyczy itd

Gość gość
dziewczyny mam pytanie ,po jakim czasie bezskutecznych staran wysłać mezczyzne na badania? jakie suplementy łykaja wasi faceci?

Gość gość
wiem że są gotowe zestawy wspomagające płodność. W dobrej cenie można je znaleźć na naturalnej plodnosci pl

Gość gość
Ja nie mogłam zajść kilka lat , leczylismy sie w klinice niepłodności , tam miałam inseminacje - nieudaną , w końcu trafiłam do endokrynologa i po dwóch miesiącach zaszlam w ciążę naturalnie , po urodzeniu się dziecka nie zabezpieczalismy sie , bo skoro tyle lat nie mogłam zajść to pewnie szybko znowu nie zajde a tu wpadka po 6 miesiącach i znowu jestem w ciąży , organizm kobiety jest pełen niespodzianek , trzymam kciuki za każdą która pragnie dziecka bo wierze ze wam również sie uda

Hej, może spróbuj jakiś suplement diety :) taki, który pobudza owulację i poprawia jakość komórek jajowych, np. Inofem :) Czytałam, że jest zalecany także po stosowaniu antykoncjepcji, dla kobiet z pco, z zaburzeniami miesiączkowymi i hormonalnymi :) daj znać co próbowałaś i co pomogło :) koniecznie :)

Gość gość
Po. 1 robisz morfologię i takie ogólne badania, idziesz do lekarza który używa mózgu i pytasz go czego masz niedobór.... po 2 Wit.c w proszku, ostropest plamisty, olej lniany, wit.d, płyn lugola tzw jod (cena w aptece 5zł ;) 3 kropelki do wody i pijesz to ,)i uwaga - nie jedz tabletek tzn.antybiotyki itp....bo antybiotyki rozwalają wątrobę a wątroba odpowiada za odpowiednią pracę hormonów. ps,antybiotyki w organizmie wypłukują się po 5 latach! Więc jeżeli jesteś po antybiotykoterapii udaj się na detoksykację witaminową bo inaczej jest duże prawdopodobieństwo że urodzisz dziecko niepełnosprawne.

Gość Kataszynka
Faktycznie, zastosowanie suplementów takich jak Inofem może być przydatne. Kluczowe powinno okazać się działanie składnika Mio-inozytol, o którym poczytajcie w http://www.inofem.pl/wielotorowe-dzialanie-mio-inozytolu-2/ W ten sposób będziecie w stanie odpowiednio zareagować na pojawiające się problemy.

Gość gość
zawsze możesz łykać garściami modne suplementy, od o przez m do f, możesz dojść, dieta, ruch, spacery, aktywność fizyczna