Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czym można po porodzie się myć w sensie co zabrać ze sobą do szpitala

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie

Gość gość
Najbardziej polecana jest Tantum Rosa do higieny intymnej, ale ja używałam Ziaji i świetnie sie sprawdziła

Gość gość
tantum rosa ale też to co miałam w domu i używam codziennie czyli emulsję provag

Gość gość
Mi w szpitalu polecili szare mydlo stare sprawdzone i u mnie też się sprawdziło mimo porodu w wakacje gdzie łatwo o infekcje wszystko idealnie się zagoilo szybko itp.

Gość gość
Rosa jest ok. A tak poza tym to normalnie się myjesz, weź koszulki nocne na przebranie, duże podpaski, sporo wygodnej bielizny i to co lubisz do pielęgnacji ciała. Powodzenia!

Gość gość
Najlepsze szare mydło, biały jeleń

Gość gość
Po porodzie do podmywanie krocza stosowałam tantum rosa. Kup w aptece bawełniane, siateczkowe majtki – rewelacyjnie się sprawdzają. Po powrocie do domu stosowałam provag żel, który łagodził dyskomfort, nawilżał i chronił przed rozwojem infekcji.

Gość gość
Tuz po porodzie stosowałam emulsje provag, zaś po powrocie do domu stosowałam Hydrovag, który przyspiesza gojenie ran i chroni przed infekcjami. Polecany własnie po porodzie i zabiegach ginekologicznych.