Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyszłe mamy

Polecane posty

Gość gość

2 dni po stosunku bez zabezpieczenia dostałam okres trwał tyle co zwykle 4 dni, przedwczoraj bolał mnie prawy jajnik i myślałam, że dostanę okres, dzisiaj a okresu nie ma nadal. Test zrobiłam wcześniej po południu i wyszedł negatywny wcześniej miałam mdłości, duszności, lekkie omdlenia, zawroty głowy . Czy może powtórzyć test??.. :/ Proszę o odpowiedzi!! Bo już wariuje naczytałam się tego na kafeterii!!

Gość gość
zrob badanie z krwi.w PL jest latwodostepne, na zachodzie trzeba albo zaplacic kokosy albo blagac na kolanach o skierowanie, bo lekarz nie widzi potrzeby, od tego jest wrozenie z moczu.absolutnie nie wierze w testy z apteki, tzn jak jest poztytywny to z pewnoscia ciaza, ale jak negatywny-50:50

Gość gość
Dlaczego wariujesz? ciesz się bez względu na wynik. Jakby nie było to będzie dobrze.

Gość gość
dwa dni przed okresem kobieta ma juz bardzo bezpłodne dni wiec to bardzo malo prawdpopodobne zebys byla w ciazy

Gość gość
No nw każdy mówi co innego, że bez zabezpieczenia można zajść w ciążę. Nie mam pewności czy chociaż mała ilość spermy nie przedostała się. No że te dni płodne i nie płodne trzeba umieć sb wyliczyć. Teraz różnie bywa

Gość gość
Słyszałam też, że kobieta w ciąży może mieć okres do 3 miesiąca

Gość gość
Mogę liczyć jeszcze na jakieś odpowiedzi!!

Gość gość
moja odpowiedz to zrob badanie beta z krwi, platne, bez wizyty u lekarza.w jakim miescie mieszkasz?

Gość gość
To duże miasto nie jest.. A okresu nadal nie ma :/

Gość gość
Te badanie beta to jest badanie krwi?