Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich dziewczyn nie lubicie a jakie uwielbiacie

Polecane posty

Gość gość

Hej ludziska zastanawia mnie jakie kobiety preferują panowie a jakich unikają np. Wulgarna pali itd chodzi mi o cechy charakteru i wyglądu

Gość gość
Mnie wnerwiaja przemadrzale księżniczki "co to nie ja " pyskate ale nie mają o niczym pojęcia

Gość gość
Uwielbiam te które są normalne które potrafią dogadywać się zarówno z moją jak i jej rodziną . Nie lubię chamskich, prymitywów które ani z własną rodziną nie ma poprawnych relacji ani nie chce mieć poprawnych relacji z rodziną partnera.

Gość gość
Lubię kochające miłe lubiące dzieci pracowite mądre a nie przemadrzale a ideał urody to brązowe włosy i duże zielone oczy ,szczupła też powinna być albo trochę zaokraglona

Gość gość
Podpisuje sie pod tym co bylo. Lubimy dobre i mile kobiety

Gość gość
Nie lubię karierowiczek które swoją "kariere" przedkladaja nad dobro rodziny a mimo wszystko chcą być traktowane według starych zwyczajów np . Plac za nią otwieraj drzwi , ja mogę płacić i otwierać drzwi za miłą rodzinną kochana kobietę która zna swoje miejsce i jest kobieca babochlopom mówię nie

Gość kawalerciacho
ogólnie to na charakter dziewczyn mm wyklepane. lubie dziewczyny ,które genialnie obciągają , połykają spermę oraz biorą cała mosznę do buzi , nie cierpie dziewczyn , które tego nie umieją. to jedyna kryterium no jeszcze to żeby nie były brzydkie i otyłe

Gość gość
Klotliwe odpadają i egoistki , może być nawet trochę szpetna ale byle by nie klotliwa

Gość AbdulAlibabka
uwielbiam bogate i głupie. [mogą być tłuste te z braku chętnych mając kasę sponsorują dymaczy

Gość prawictwo pospolite 114
lubie takie , które wiedzą jak pobudzić faceta i wywołują tym samym lekką frustrację seksualną u niego.. To mnie kręci jak ktoś się tak drażni ze mną https://www.youtube.com/watch?v=7wrkwhf3BPY

nie lubie dziewczyn , które są sztywne , które nie pokazują niczego i nie potrafią sprawić , że serce szybciej zabije..

najgorzej jeśli dziewczyna nie jest w stanie wywołać we mnie żadnych emocji

Gość gość
Up

Gość gość
Nie cierpię rozjechanych szmat z indorem do pół uda chociażby były chude z czarnymi kudłami.

Gość gość
Najgorsze są takie co ci wszystko zrobią i niczego się nie brzydzą - te na 100% były albo są prostytutami.

Gość gość
Ja jestem facetem i w życiu bym nie chciał żadnej wściekłej zdziry - kobieta ma być miła i raczej spokojna a nie damski Pudzian po siłowniach.

Gość gość
Nie znoszę debilek, co dużo głośno i głupio nadają, a we łbie pusto że aż dzwoni.

Gość gość
Głupich nie lubię :3

Gość gość
Up up

Gość gość
Przeciętne, skromne dziewczyny lubię.

Gość gość
najgorsze są niedziewice które uprawiały seks przedmałżeński najlepsze są dziewice tylko wyłącznie

Gość gość
feministek,frustratek-wariatek sparzonych po kilku związkach któe wrzucaja wszystkich facetów do jednego wora,materialistek, ukrytych kur...ewek któe po kilku głębszych odsłaniaja swą prawdziwą naturę a na co dzień udaja anioła... Reszta kobiet jest normalna i nalezy je kochać ponad stan:*

Gość gość
Nie lubię flirciar ktore do wszystkich się mizdrza Bo później strach z taką być

Gość gość
Lubię miłe i znające się na zartach a nie ze się obrazi za byle p*****le

Gość gość
lubię dziewczyny któe ogólnie lubią męskie towarzystwo i potrafią sie wspólnie śmiać z męskich dowcipów wspólnie z mężczyznami. I nie mam tu na mysli tzw."chłopczyc". kto ogarnięty wie o czym piszę. Takie laski każdy facet jest gotów nosić na rękach aż padnie lub sie porzyga:*:D

Gość gość
No wiesz, taka która mi nie dorówna intjeligencjom, żebym na jakiegoś kabana przy niej nie wyszedł, czaisz?