Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrianna 1988

mój były się ożenił i ma dziecko

Polecane posty

Gość Adrianna 1988

Mój były facet który mnie zdradził ożenił się we wrześniu a teraz urodziło mu się dziecko. Dodam ze zdradził mnie z nią wielokrotnie i cały czas oszukiwał mnie i ją. Gdy prawda wyszła na jaw wyprowadził się do niej a tamta mu wybaczyla. To było 2 lata temu od tego czasu nie mam z nim kontaktu na szczęście. Dla mnie jest on zerem i gnida nie chce go znać. Problem w tym dlaczego mu się wiedzie? Ja Jestem sama nie udało mi się z nikim stworzyć nowego związku. A on od razu ślub dziecko. Dodam ze go nie kocham czuje do niego tylko wstret. W sumie może być samej niż z takim czymś jak on p********y rozwodnik ( miał żonę i ma syna rozwiodl się z 5 lat temu chyba syn 13 lat) Ta jego nowa żona ma chyba ze 34 lata więc może bała się ze zostanie sama. Ale jak mogła wybaczyć zdradę? Robił ja w c***a nie tylko mnie. Ja zmarnowalam na ta gnide tylko 5 miesięcy więc w sumie na dobre wyszło . No ale czemu kurczę on wyszedł bez szwanku? Ożenił się bogato on bez kasy kredyty jakieś długi alimenty na syna a ta nowa bardzo bogata. Moim zdaniem on jest żałosny a ona się bardzo poniza. Myślicie że kiedyś mu te kłamstwa wyjdą? Że spotka go coś złego?

Gość gość
nie, nie spotka go nic złego bo jest cwany i umie się zabezpieczyć na każdą okazję! po co miał się wiązać z takim gołodu/pcem jak ty? pomyślał, przeliczył - wybrał bogatszą prędzej ciebie spotka coś złego bo już ci się we łbie miesza i wylądujesz niedługo w wariatkowie!

Gość gość
Zycie nie jest sprawiedliwe I nie zawsze karma dziala...lub na jej efekty trzeba nieraz czekac dlugo. Skad wiesz, moze za pare lat Tobie sie powiedzie a on bedzie nieszczesliwy? Nigdy nie wiadomo. To wkurzajace ale lepiej nie mysl o tym, skup sie na swoim zyciu

Gość gość
Wiem, że to trudne, ale odpuść i zajmij się sobą. Wybacz mu i życz szczęścia, będzie ci łatwiej.

Gość gość
Kobieto a vo o Ciebie obchodzi jak on żyje.