Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy odwiedzic chlopaka w egipcie?

Polecane posty

Gość gość

W wakacje w jednym z europejskich wakacyjnych kurortow poznalam chlopaka, czesto na siebie wpadalismy,az w koncu postanowil zaprosic mnie na randke. Od razu wiedzialam,ze jest z Egiptu,bo w sumie od pytania skad jestes zwykle zaczyna sie rozmowe,i nie mialam z tym zadnych negatywnych skojarzen.Jakos nie moglam zapamietac jego imienia,albonie doslyszalam I glupio mi bylo pytac potemjezyk.gif wiec jak sie umaeialismy w koncu I podawalam mu numer a on mi swoj to powiedzial glosno swoje imie : Mohammed..dopiero wtedy do mnie dotarlo,zaraz zaraz to muzulmanin.no ale co tam,ja uprzedzen nie mam wiec sie.umowilismy,raz ,drugi.dobrze nam sie spedzalo czas ale po kilku dniach kazde pojechalo w swoja strone,a ja wracalam z mysla,ze ot poznalam fajnego kumpla ktorego pewnie juz nigdy nie spotkam. Jednak on mial do tego inne podejscie, czesto pisal,dzwonil,az w koncu caly czas siedzialam przyklejona to telefonu,piszac z nim albo czekajac na wiadomosc. Powiedzial,ze chce mnie odwiedzic. Przyjechal miesiac pozniej na tydzien.spedzilismy swietny czas dalej jako przyjaciele. Mowil,ze chcialby mnie jeszcze zobaczyc ale najwczesniej o urlop moze prosic za ok 3miesiace.dlugo....mimo,ze wiedzialam,ze to.moze nie miec sensu coraz bardziej sie angazowalam. Nasze wieczorne rozmowy na skype trwaly po 2/3 h . 2,5miesiaca po spotkaniu w polsce mialam jechac z kolezanka do Paryza, niestety ona rozchorowala sie I zostalam na lodzie-albo jade sama albo zostaje w domu. Napisalam mu o tym,bez nadziei mowiac-szkoda ,ze musisz pracowac a nie mozesz do mnie dolaczyc. Zastanowil sie chwile,I powiedzial,ze zrobi co w swojej mocy,zeby uprosic szefa o kolejny urlop. Dzien pozniej dostaje wiadomossc :udalo sie!!! Wiem,ze moge na nim polegac,nie interesowalo go to,ze kupujac bilety na dwa tygodnie przed odlotem musial zaplacic kosmiczna sume. Juz wczesniej zapraszal mnie do egiptu,mowil,ze moge przyjezdzac kiedy tylko chce. Troche sie tego balam wiec nic nie potwierdzalam, ale widzac to co zrobil,ze sie poswiecil I przyjechal,postanowilam zrobic mu niespodzianke I kupilam bilety do egiptu.powiedzialam mu dopiero w paryzu. A przechodzac do sedna,wylot jest za tydzien, jestem podekscytowana ale sie tez strasznie boje starcia z tak inna kultura (podrozowalam po wielu krajach,nawet sama ,ale nigdy nie bylam w kraju muzulmanskim),ludzie dookola na mnie naskakuja,ze jestem naiwna,ze na pewno mnie zg*****,porwie itpitd Powiedzialam juz mamie I zaakceptowala ten wyjazd (przedstawilam mohammeda jako przyjaciela,a mama tez wie,ze duzo podrozuje i wie ze umiem sobie poradzic) Tak na marginesie mam 22lata,a on 28.( jest wyksztalconym czlowiekiem,skonczyl medycyne) Co myslicie?

Gość gość
Jak chcesz znac odpowiedź na nurtujące Cię pytania, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna i doradzi Ci otwarcie i szczerze. Często mi rożświetla zagmatwane problemy. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Tyle się mówi o wiezionych zonach. O porwanych dzieciach przez tych wykolejonych ludzi ale i tak znajdzie się głupia pissda, która się tam pcha. Życzę Tobie,aabyś nie miała żadnych problemów. Ale jeśli on Cię będzie lal, a dzieci zostaną porwane, a Ty oblana kwasem to nie proś o pomoc rodaków. Bo większość na Ciebie napluje. Wiedziałaś co bralas!

Gość gość
Powiem wam tak, zdecydowalam sie pojechac. Bylo cudownie. Poznalam wiekszosc jego rodziny,to ciepli.ludzie. nie czulam sie niebezpiecznie na ulicach,ani przez moment. wszyscy byli do mnie przyjaznie nastawieni. Smiac mi sie chce jak slucham tak ograniczonych osob,kierujacych sie stereotypami i wierzacym mediom,ktore przeciez tylko szukaja sensacji. Zycze otwarcia umyslow

Gość gość
Tu nie chodzi o sterotypy, a o Twoje bezpieczeństwo. Świetnie, że Ci się nic nie stało, ja też mam dwóch kolegów w pracy, którzy mają w części imienia Mohamed. Oby dwoje mają żony Polki, ale też w Polsce mieszkają. Z jednym można konie kraść, a drugi... niby ok, ale nie mam do niego zaufania.

Gość gość
Kiedy ślub i przejście na islam?

Gość gość
Autorko, Egipt nie lezy w Europie

Gość gość
Następna arabska dziffka , materac i wór na spermę , tyle warta co pierwsza lepsza koza , którą ten kozojebca do tej pory posuwał.

Gość gość
Następna arabska dziffka , materac i wór na spermę , tyle warta co pierwsza lepsza koza , którą ten kozojebca do tej pory posuwał.

Gość gość
lepiej napisz czy lizalas jego ciapata parowe czy tez parowe jego kozla ??a jesli obie to ktora smaczniejsza ? :D

Gość gość
Słyszałem że muzułmanie tacy mili są tylko do ślubu. Później jesteś już jego własnością. Może inaczej by było gdybyście zamieszkali w Polsce.

Gość gość
Jesteś mu potrzebna, bo facet chce wyrwać do Europy i tyle. A Ty masz być jedynie źródłem papierów. Poczytaj sobie na forach jak to się kończy. Chyba, że masz 50+ i chcesz młodziaka - wtedy tylko takie kraje :)

Gość gość
Ojejku nie róbcie z tych kobiet już takich niemot życiowych. Jakby całe ich szczęście zależało od tego jak ją facet traktuje. A co do autorki to może spróbować. Wykształceni arabowie mają zupełnie inny tok myślenia niż te plażowe "adonisy" (męskie prostytutki), które szukają europejek 60+, bo żadna arabka na nich nawet nie nasika. Ci co pochodzą z bogatych, dobrych domów szanują kobiety, wiedzą jak się zachować w przeciwieństwie do biedoty, która w ogóle nie myśli. Oczywiście tu też zdarzają się wyjątki. Przetestuj go, pamiętaj, że w egipcie można mieć kilka żon więc nie zdziw się po ślubie, że gdzieś w innym mieście mieszka jego druga obecna żonka.

Gość gość
Oj gościu wierzący w kulturalnych Ara... Pojedź, zobacz - wtedy będziesz wiedział o co kaman. Kobieta jest polem, które uprawiaj jak chcesz... Tak napisano w ich księgach. Czaisz?