Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicepsie

przenośna konsola Nintendo DS to moja ostatnia miłość

Polecane posty

Gość 43 cm w bicepsie

szczerze to kobiety to bym nie potrafił pokochać ale konsole z którą spędzam wiele pięknych chwil już tak.

Gość Turkuć
Znałem na studiach dziewczynę co grała na NDS, ale niestety była brzydka jak noc.

Gość 43 cm w bicepsie
ja gram na wszystkim PC,PS4,Xbox 360,Ds,3DS,PSP,Wii,Ps2,Baldura na tablecie Ale nie nałogowo.Jak bylem maly to rodzice oczywuscie nie mieli kasy na pc czy normalną konsole.Potem kupili peceta.A wiekszosc kupilem jak juz podjąlem prace.I teraz nadrabiam zaleglosci z dzieciństwa.Nazwijcie mnie swirem.Calymi dniami nie gram .Ale zawsze jest ten niedosyt. Wolę starsze konsole i przenośniaki od tych najnowszych pecetokonsol i nowych samograjów.Chociaż ostatnio skończyłem Residenta 7 ale to z przywiązania do serii.Tyle że to okazal sie być dobry horror ale nie resident.

Gość Turkuć
W co aktualnie grasz na Nintendo DS?

Gość 43 cm w bicepsie
Aktualnie mam kilka romów na R4 i nie mogę się zdecydować.Wiem że na tą konsolę jest sporo popierdółek ale też sporo ciekawych gier od Nintendo i spółki.Ja wole raczej bardziej hardkorowe gry niż takie popierdółki .Różne gatunki są na tej konsoli i za to ją lubię.A także za to że ma taki "retro feel "- duzo platformówek 2d,klasycznych serii Nintendo i reszty .Są przygodowki rpgi fpsy akcja logiczne .Co prawda Ps1 i PS 2 nie przebije ale jest bogato.

Gość 43 cm w bicepsie
Pewnie dla jakiegoś gimbusa Castlevania 2d na ds- a to popierdółka ale na pewno nie dla mnie.Chociaz najlepiej wspominam survival horrory z PS1 i PS2 ze swoich growych epopeji.

Gość Turkuć
Wiem, wiem sam gram na NDS prawie od premiery i też się podpieram programatorem r4. Może zacznij od starszych tytułów i sukcesywnie graj w coraz nowsze. Na początek polecam Mario 64 i logiczną grę Picross. Z bardziej hardcorowych gier to polecam Ninja Gaiden DS - co prawda nie jest tak trudny jak pierwowzór na stacjonarkę, ale za to świetnie się gra na dotykowym ekranie. Generalnie jest w co grać na tej konsoli o ile nie masz alergii na japońszczyznę.

Gość 43 cm w bicepsie
Ja juz tą konsolę kupilem jak była w zasadzie martwa(gry juz nie wychodzily) więc wielkiej krzywdy Nintendo nie zrobiłem.Mimo że mają wyebane na Polske to swoja cegiełkę dolozylem kupujac nowego 3ds - a i pare gier ( nie mam zadnego programatora do tego). W pare gier juz na dsa wcześniej gralem np New S Mario Bros,Mario Luigi Zelda Mario kart itd Mario64 bez gałki jakoś mi nie podchodzi.Sterowanie dotykowe - idzie się przyzwyczaic.Tylko w fpsach męczyło.Ninja Gaiden się zobaczy,gralem jak dotąd w NG na pegasusie i chwile na xboxie360.W ogole mam mnóstwo zaległości aż od ery 16bit az do tej generacji.Uwielbiam wiele japońskich gier i takie firmy jak Capcom,Ninny,Konami,Tecmo,Sony są dla mnie legendarne.Sama manga i gry bardzo mangowe srednio mi zawsze podchodziły -dawno temu ogladalem Pokemony Digimony i troche Dragon Balla ale troche gier podchodzacych stylistyką pod mange gralem i mi się podobało.

Gość 43cm w bicepsie
Daleko mi do fanboja Nintendo ale jako gracz doceniam tą firmę nie tylko za przeszłość.To na pewno jeden z najważniejszych deweloperów w świecie gier z własnym już przeszło 30letnim ekosystemem.Nadal lubię ich gry choć wiadomo że za dzieciaka jeszcze bardziej wciagały.To już nie to samo co kiedyś lecz nadal mnie nie nudzą chociaz czesciej gram w bardziej dojrzałe produkcje.W ogóle gdybym mial w dzieciństwie tyle sprzetów i opcji co teraz to bylby kosmos.Ale cóż...