Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

jestem lepszy od was bo mam prawko i nie jestem prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
Doskonale. Mam prawko, nie jestem prawiczkiem (a gdybym nim był, to też nie byłby powód do rozpaczy). Mam dobrą pracę, fajny związek i nie mam tak nawalone w główce jak Ty...

też mam dobrze płatną prace, do tego studiuje, mam dziewczyna która mnie kocha i nawet gały opiertala i jestem normalnieszy od kafe prawików

Gość gość
Ja już skończyłem studia. Umiesz coś powiedzieć o tej dziewczynie poza tym, że jest l********giem?

poznałem ją bo chciałem zapomieć o kafeteriance z gg, myślałem że jak będę miał inna i mnie rozprawiczy to serduszko po kafeteriance przestanie boleć, niestety nie pomogło. Ale i tak ją kocham bo ona kocha mnie jak nigdy nie kochał nikt

Gość raczej smród
raczej śmierdzi mi kompleksami ten temat .. Co to znaczy lepszy ? W momencie gdy ty sobie robisz prawko jestes w samochodzie , ktoś inny bez prawka może wypoczywać na hamaku robić grilla pić piwko i smiać sie z twojego prawka Ludzie mają różne priorytety życiowe . .To co jest dobre dla ciebie nie musi być dobre dla innych .. W momencie gdy ty studiujesz jak frajer ktoś może grać namiętnie w cs-a popijając przy tym winko i wstać dopiero o 10 00 rano , nie mieć budzika , sam być panem swojego czasu .. A nie jak pies na uwięzi

prawo jazdy przyda sie predzej czy pozniej, bo moge se jechać gdzie chce i kiedy chce. mam wlasna kase i sie utrzymuje sam nie jak prawiki z kafe na utrzymaniu mamusi :D i mam swiadomosc ze nie umre jako prawiczek

Gość gość
W*********j projekcie.

Gość gość
Pracuje w szpitalu.zarabiam ok 30tys/mc nie mam prawka.jestem prawiczkiem.