Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny mail

Polecane posty

Gość gość

Witam, Dziś na onecie dostałam taką wiadomość: Pozdrowienia W krótkim wstępie, jestem prawnikiem Meinze Klauz Peter Od Niemczech,ale obecnie mieszka w Londynie, Wysłałem Ci wiadomość e-mail o swoich zmarłych krewnych, ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi od ciebie,zmarłego jest obywatelem Wasz kraj Polska, o tym samym nazwisku z was powiedział mi o tobie, i został skierowany do kontaktu z tobą przez kuzyna, który mieszka w Bydgoszcz, twój krewny zmarł kilka lat temu i opuścił rodzina i ogromna ilość pieniędzy $ 2,9 mln w banku UBS tutaj w Londynie, jestem jego osobistego adwokata i muszę swoją współpracę w celu pozwalają nam otrzymać pieniądze z th bankbefore wreszcie przejęcia przez od rządu, wyjaśnię szczegóły, gdy słyszę od ciebie.Z poważaniem. Adwokat Meinzer Klaus-Peter. Czy ktoś się z czymś takim spotkał?

Gość gość
wywalic do smieci, dziwne ze nie trafilo Ci to do spamu

Gość gość
Tak ja dziś też, pozdrawiam

Gość gość
Sama sobie odpowiedz na pytanie: miałaś bardzooooo bogatego wujka w Londynie i kuzyna w Bydgoszczy? :)

Gość gość
głupota przyszła i do mnie też a mamy rok 2018

Gość gość 17
Ja właśnie dzisiaj też takiego maila dostałam. Próbowałam poszukać taką osobę ale w internecie nic nie ma na temat tej osoby. Jak wchodziłam na stronę gdzie pokazywało sięnazwisko to były po Niemiecku i Angielsku. Pisali coś o odszkodowaniach ale również o pożyczkach. UWAŻAJCIE

Gość gośćtarka
do śmieci!!! wiele osób to dostal. Nie dajcie sie naciągnąc na zaliczkę na poczet....własnej głupoty:):)

Gość gość
ja też dostałam spokojnie, nie pierwszego takiego maila już miałam, to zwykli naciągacze :)

Gość Magda

Jest rok 2019. Też dziś dostałam takiego maila. Myślą, że ktoś jest naiwny...