Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamiast walczyć o kobietą to sie obrazilem

Polecane posty

Gość gość

I liczyłem że ona do mnie zadzwoni. Jaki ze mnie kretyn co?

Gość gość
No.

Gość gość
W końcu zrozumiałem gdy jest za późno.

Gość gość
I co teraz?

Gość gość
Ona ma nielatwy charakter więc raczej przegrany jestem.

Gość gość
Skąd wiesz że ma niełatwy charakter?,może nie ma przy sobie odpowiedniego mężczyzny który by ją zmiekczył .

Gość gość
A ja nie będę się wcinać między wódkę a zakąskę.

Gość gość
To się nie wcinj także tu.

Gość gość
Wcinać?

Gość gość
Pewnie nie dała sobie wejść na głowę

Gość gość
wp*****lać jesli wolisz

Gość gość
Wyobraź sobie że zostało jej niewiele życia,czy nadal bedziesz myślał w tych kategoriach?,wyobraz sobie że nagle coś sie jej stało i już nigdy jej nie zobaczysz bo nie żyje,co czujesz?czy jest dla Ciebie wsxystkim ,czy tylko opcją jedną z wielu?Odpowiedz sobie szczerze na te pytania a będziesz wiedział co robić.

Gość gość
18:53 Często o tym myśle i czulbym żal do końca moich dni chyba, chciałem się z jej powodu zabić więc to chyba mówi samo za siebie

Gość gość
jeśli naprawdę by cię kochała to byś nie musiał o nią walczyć...

Gość gość
Dlaczego chciałeś się zabić??a ona o tym wie??czy pomyślałeś o niej otym co czułaby gdy tak sie stało?

Gość gość
nie jestem autorem, ale w mojej sytuacji Ona nie traktuje mnie poważnie, nie szanuje mnie, jak walczyć?

Gość gość
19:01 Nawet by się nie dowiedziała a nawet jeśli to nie wiem nie jestem nią

Gość gość
Chęć zabicia się nie świadczy o miłości - do 18:55 Nie walczy się o kogoś, kto cię nie szanuje - do 19:02 Wszystkie wasze posty są do bani. Jak się kogoś traktuje poważnie, to się pisze, dzwoni, umawia na spotkanie i robi coś, póki jest na to czas. Dla spóźnialskich pozostają tylko przeprosiny i pozostawienie tej osoby w spokoju.

Gość gość
Swięta prawda. Amen.

Gość gość
Skąd wiesz jak Cię traktuje i kim dla niej jesteś?,pytałeś?Miałeś odwagę targnąć się na swoje życie a nie masz odwagi o nią zawalczyć czy choćby wyznać jej uczuć?Moim zdaniem jesteś egoistą nie liczysz się z jej uczuciami ,może ona też czuje to samo ,może też nie chce zyć bez Ciebie.Ja też ostatnio chciałam coś sobie zrobić bo myślałam że moj ukochany nie żyje,myslałam że peknie mi serce i nie widziałam sensu życia.Juz 3 razy musiałam to przeżywać,kolejnego razu nie przetrzymam.s

Gość gość
Pisanie na kafeterii nie zalicza się do form kontaktu, tylko do form manipulacji.

Gość gość
19.08 A co jesli nie ma się kontaktu z tą osobą?

Gość gość
dziś O Twojej miłości do danej dziewczyny świadczyłoby to, że byłbyś w stanie oddać za nią swoje życie nawet wtedy, gdybyście nigdy nie mieli być razem. Jak mógłbyś to zrobić, gdybyś był już martwy? Kto by się interesował jej bezpieczeństwem, gdyby przyszła wojna? Mężczyzna kocha swoją kobietę tylko wtedy, gdy chce ją chronić i chroni ją przed złem tego świata. Żaden przemocowiec nie kocha kobiety. Chęć zabicia się z czyjegoś powodu mówi tylko o egoizmie lub o ciężkiej depresji, a może być też postrzegane jako jedna z najgorszych form manipulacji, czyli szantaż.

Gość gość
Nie zgadzajcie się na żadne związki, które nie spełniają standardu z 19:37. To jest minimum z minimum, jakie kochający mężczyzna jest winien kochanej kobiecie. Dobra kobieta zasługuje na dobrego mężczyznę i tylko przy takim mężczyźnie może rozkwitnąć. Przy egoistach kobiety więdną.

Gość gość
Nie wyobrażam sobie żyć ze świadomością ze ktoś przeze mnie nie żyje. Chyba to nie on to pisze tutaj, chyba :( chyba nie jest aż tak głupi.

Gość gość
20:10 Takich ludzi się nie żałuje. Samo to, że napisałaś "Nie wyobrażam sobie żyć ze świadomością ze ktoś przeze mnie nie żyje" świadczy o tym, jak beznadziejnym egoistą jest taki samobójca. Tak bardzo kocha kobietę, że skazuje ją na życie z wyrzutami sumienia, których w ogóle nie powinno być. Jest to zamach na jej wolność i psychikę. Mężczyźni są po to, by bronić społeczeństwo oraz chronić kobiety i dzieci. Dla innych powinna być przewidziana w dowodach osobistych trzecia płeć, żeby żadna kobieta się nie pomyliła przy zamążpójściu.

Gość gość
taki nie kocha

Gość gość
18.58 nie mow jak nie wiesz.s

Gość gość
gosc z 20;15 dokladnie!!! zwlaszcza ostatnie zdanie :D

Gość gość
Tak samo nie żałujcie facetów, którzy zamiast być mężczyznami bezproduktywnie marudzą na forach, manipulują i robią z siebie pokrzywdzonych. Jak nie dojrzeli do roli mężczyzny, to niech siedzą sami w domach.