Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcielibysmy zabrac dzieci do Berlina ale boje sie islamistow

Polecane posty

Gość gość

moze ktos mieszka w Berlinie i powie czy warto ciagnac tam dzieci , chcielibysmy tez pojechac do tej tropikalnej wyspy pod berlinem , czytalam ze Berlin kryje duzo atrakcji turystycznych , mamy dzieci 11 i 13 lat a moze lepiej barcelona? w Paryzu moja noga juz tez nie powstanie

Gość gość
Mam nadzieje ze to prowo... Masakra.... Albo jednak to prawda ze polaczki to ksenofoby.

Gość gość
Nie szalej jedz .To jakaś paranoja ja mieszkam trochę w polsce trochę w Norwegii i tez często jeżdżę do Niemiec, mogę wówczas zabrać mojego starszego syna ale on od jakiegoś czasu powiedział ze nigdzie jedzie .Wakacje mamy wykupione w Hiszpanii w zeszłym roku był teraz powiedział ze za nic w swiecie nie jedzie.Świruje jechali do Szwecji z kłasą nie pojechał ma jazdy jak nic .

Gość gość
gość dziś tak tak jestesmy polaczki ksenofoby i nie chcemy wylatywac w powietrze , byc rozstrzelanym jak siedzimy gdzies spokojnie na kawie ani nie chcemy byc przejechani ciezarowka - czy to takie niezrozumiale??

Gość gość
i dodam jeszcze ze bylam w Nicei dwa miesiace przed tragedia jaka tam sie stala , gdybym pojechala o te dwa miesiace pozniej to moze bym nie zyla

Gość gość
21.48 Zapewne też ksenofoby wymysliły nowy zwyczaj upowszechniony w niemczech przez gości Makreli -defekacja kału do publicznego basenu ... to ich zabawa .Centra typu aqaparki zabraniały wejścia byczkom z ośrodków dla azylantów bo molestowali kobiety i nieletnie dziewczynki oraz załatwiali potrzeby fizjologiczne prosto do basenów ....Tyle co pisały media bo faktycznie jest takich afer tyle że wprowadza sie dni tylko dla kobiet (!)aby zapewnić im bezpieczeństwo ,były wypadki gdy azylanci wdzierali sie grupowo do damskich szatni w wiadomych celch zwł widząc że są tam nieletnie. Media głównego nurtu w de jak mogą wyciszają te sprawy . Swoją drogą jak tu nazwać kogoś wyzywającego innych od "polaczków " ?

Gość gość
Basen w miescie mojej kuzynki w Polsce tez był kiedyś zamknięty z powodu gowna wiec nie pie r dol ze tylko w Niemczech sie zdarza. Ktos nasral bezpośrednio do basenu także ...

Gość gość
21:58 nie rozśmieszaj mnie. Juz ci całkiem odbiło? Polacy maja jakaś fobie na tym punkcie. Wiesz ze statystycznie większe prawdopodobienstwo jest zaginięcia w wypadku samochodowym, pożarze lub morderstwo niz w ataku terrorystycznym? Przestań juz oglądać ta durna telewizje bo ci mózg doszczętnie wypiora.

Gość gość
22.16 a ktoś tu pisał ze tylko w Niemczech ? Tam po prostu to zwyczaj coraz powszechniejszy...

Gość gość
22:22 siedzisz na dup ie w polszy i pieprzysz o "powszechnych zwyczajach " w Niemczech. Byłaś tam kiedyś w ogóle czy tylko na mapie widziałaś ten kraj i z wiadomości znasz???

Gość gość
O "niemki" z papierami wyrobionymi na owczarka alzackiego się pieklą :D Idż na Kreuzberg w Berlinie i zdaj relację :D Co już koleżanki nie zazdroszczą "rajskiego" życia w Vaterlandzie i stąd ten gul skacze :) ? Znajoma pracująca w znanej firmie posłała (duże miasto ) synka do przedszkola żeby od dziecka łapał język akcent itp .Owszem złapał - język turecki :D ! I nie była to żadna "patologiczna" dzielnica .

Gość gość
masakra :( teraz kiedy dzieci podrosly na tyle ze sa juz ciekawe zabytkow historii sa gotowe na dluzsze zwiedzanie a nie tylko plaskanie sie na basanie na Majorce Serdynii czy Ibizie to okazuje sie ze nie ma za bardzo gdzie w spokoju i bezpiecznie jechac

Gość gość
Może lepiej siedźcie w domu z takimi poglądami. Język turecki można złapać raczej tylko w Hauptschule, bo tam od zawsze lądowało większość imigrantów, w tym Polacy.

Gość gość
A ja właśnie myślę o Paryżu na weekend, później zobaczę, ale bez przesady z terroryzmem. Mam znajomą w Berlinie, mnie tam jakoś nie ciągnie, ale z tego co mówi dramatu nie ma. Tam od wielu lat były dzielnice islamskie, mieszanka kultur. Myślę, że strach przed wyjazdem jest trochę przesadzony.

Gość gość
My z mezm od zeszłego roku nie jeździmy zagranice . Na wakacje tylko pl baltyk w tym roku jedziemy w Bieszczady.