Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyszła synowa chce przyjaciela za swiadka

Polecane posty

Gość gość
tak...z Tobą :D

Gość desi pani
Haha wlasnie, syn powinien powiedziec ci dosadnie zebys sie nie wpierdalala.

Gość gość
U nas w rodzinie tez się zdarzyły 2 śluby z 2 świadkami płci męskiej i nikt się nie dziwił do cholery to nie Ameryka ze musi być para

Gość gość
Ale to wygląda gorzej.

Gość gość
Urodzi się dziecko będzie trzeba wybrać chrzestnych i co ? Znowu będzie 2 facetów, Bo ona nie weźmie kuzynki

Gość gość
ja 20 lat temu miałam na swiadków 2 facetów i nikogo to nie dziwiło:) autorka ma coś nie tak z główka :D

Gość gość
Jak ma się czuć mój Syn, że jakiś tam facet stoi za jego żona i prawdopodobnie będzie ważniejszy od niego.

Gość gość
oni moze w trojke uprawiaja seks co ci do tego? :)

Gość gość
Jeśli to nie prawo to po prostu tragedia mieć taką teściowa .......juz mi żal tej synowej

Gość gość
Ja miałam świadków dwóch mężczyzn. Przyjaciela męża oraz mojego ukochanego kuzyna. To jest decyzja każdego z nas. Teście czy też rodzice nie powinni wtrącać się w wybory dzieci. Mogą tylko doradzić.

Gość gość
Na weselu mojej kolezanki tez było 2 świadków i nikt sie dziwnie nie patrzył stara marudo.

Gość gość
Widzę, że macie poziom. Rodzice nie nauczyli kultury dla osób starszych? Aż razu po oczach brak elegancji.

Gość gość
U mnie świadkami byli faceci - mój i męża brat, natomiast u mojej kuzynki były świadkowie - siostra kuzynki i siostra pana młodego... I nikt krzywo nie patrzył:D No ja już współczuję tej dziewczynie TAKIEJ teściowej, bo to jest pierdoła, a co dopiero po ślubie...

Gość gość
Tak za to ty masz meeeeega elegancję stara żmijo hahaha nie ośmieszaj się. Nie ty decydujesz o tym czy dana relacja jest silna czy nie. Bo wy się znacie, bo coś tam, a co ją to obchodzi? To jest jej przyjaciel i gdybyś miała klasę to nie wyliczałabyś lat znajomości i nie używała tego jako argumentu. Jak w ogóle można tak porównywać? Współczuję jej takiego "kartofla" za teściową. Słoma ci z buciorów wystaje na pół metra prostaczko :o

Gość gość
Otóż ona sama powiedziała ile się znają i jak się poznali. A Ty kochaniutka w twarz nie powiedziałabyś mi tego co piszesz, a przypominam, że anonimowa w Internecie nie jesteś. A ja nie jestem Twoją koleżanką.

Gość gość
a ja twoja, skad ty mozesz wiedziec ile ja mam lat?Moze jestem starsza od ciebie nie wpadlas na to? Straszyc to se mozesz swojego synalka bo synowa i tak ma cie w dopie i slusznie, wszyscy wspolczujemy twojej przyszlej synowej takiej tesciowej jak Ty i pisze to ja 52 letnia kobieta. Zajrzyj im do lozka bo moze tam robia rzeczy ktore Twoim zdaniem "nie pasuja". Nie wiem po co Ci odpisuje, nie wierze, ze sa takie moherki w dodatku na kafeterii.