Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdesperowane singielki ogarnijcie sie !!

Polecane posty

Gość gość

No ubawilam się dziś po pachy. Laski są na tyle zdesperowane, albo oglądają za dużo filmów romantycznych, że im się miesza fikcja z rzeczywistością. Panna chyba myślała, że po sąsiedzku zapewni sobie miły wieczór z moim narzeczonym, ale nie wiedziała że w tym mieszkaniu jestem też ja :D Dziewczyny ogarnijcie się, bo desperacja Wam bije z twarzy ehh...

Gość gość
Tobie desperacja bije z twarzy, że takie farmazony po nocach wymyślasz, o ile w ogóle jesteś kobietą, a nie facetem projekciarzem.

Gość gość
Jestem kobietą :) Żadne farmazony. Przez przypadek mój facet miał dziś stluczke autem. Nic takiego. Ale takie rzeczy załatwia się oświadczeniem przy aucie. Potem już działa ubezpieczyciel. Laska na siłę chciała coś wyjaśniać w mieszkaniu :D nie wiem tylko co, bo przyjechała i nic nie powiedziała konkretnego :D Ale moja obecność ja ewidentnie zaskoczyla. To tyle w temacie :P

Gość gość
We łbie ci się pieprzy po nocy od nadmiaru tv.

Gość gość
Nie mam tv :)

Gość gość
i co z tego że chciała to załatwić w twoim mieszkaniu może chciała go przelecieć i żeby zapomniał o całej sprawie.

Gość gość
nie mówi się laska tylko kobieta dziecko

Gość gość
Ten twoj nazyczony to jakis idiota jak kogos obcego kto moze go nachodzic przyprowadza do domu I nie informuje ze zarynczony hahaha. Moze nie jest taki niewinny jak myslisz. Kto wie czy ona nie pojawi sie jak bedziesz w pracy naiwna bzdziagwo. :D

Gość gość
To co, ma napisać sobie na czole ze jest zareczony ? :D stłuczka była pod naszym blokiem, to wiedziała gdzie mieszkamy. Mój chciał zejść na dół wyjaśnić, to sama się wprosila na górę do mieszkania :P Ja jestem w ciąży i to zaawansowanej, więc już większość czasu w domu :P Po prostu stwierdziłam, że baby są glupieee

Gość gość
przestań pisać prowa, kretynko od kiełbasy :D

Gość gość
pobijcie się o tego faceta :D jesteś tak samo zdesperowana jak ona pisząc tu swoje żale :O normalna, pewna siebie kobieta nie będzie się martwic w takiej sytuacji ups ;)

Gość gość
ja nigdy nie spotkałam się z taką zazdrośnicą, kiedyś przyszłam do mojego sąsiada bo mi się nudziło, u niego była laska, jeszcze mowila jak to fajnie, że tak na spontaie możemy się odwiedzać, bo u niej sąsiedzi to sami sztywniacy, dodam, ze teraz sa malzenstwem, a my się nadal przyjaźnimy

Gość gość
Ja akurat jestem go pewna. A wyrażam tu tylko opinie na temat zachowań dziwnych bab. Takich widocznie jak Wy :D Mimo wszystko pozdrawiam i życzę miłego weekendu ! :)

Gość gość
Pewna nigdy być nie możesz. To smutne ale on ci się znudzi a ty jemu. A wtedy... Co do zdesperowanych bab to masz rację. Najlepsze są te stare pod 50-kę które polują na 30 latków. Bo one czują się takie młode.. I każda z nich myśli że wygląda na 30i jest super atrakcyjna. Tylko dlaczego w takim razie są same? Ale nie ma się co wyzłośliwiać. Ludziom życie się nie układa i głupieją od tego, dziwaczeją, ośmieszają się i poniżają. A innym wszystko idzie jak z płatka. Los to wyrok.

Gość gość
Powinien jesli nie ma nic na sumieniu jak sie probowala "wprosic" powiedziec ze ma nazeczona w zaawansowanej ciazy a nie sprowadzac ja by wiedziala gdzie mieszka. Przedziwne to. Jestes mega naiwna I bedziesz jeszcze plakac przez niego. Moj nazeczony nigdy by nie zaprosil nikogo bez koonsultacji ze mna jako to nasz wspolny dom, szczegolnie jakbym byla w zaawansowanej ciazy! By ktos obcy mnie ogladal I czemu ja przyprowadzil wytlumaczyl? Jestes glupia zakompleksiona poleczka. :D

Gość gość
chyba wygodniej napisać oświadczenie w chałupie niż na podwórku. niekoniecznie chciała ci chłopa zaroochać. Poza tym , czemu akurat singielka- mogła być napaloną młoda rozwódką, albo zaniedbaną mężatka. W sumie mężatce bardziej by sie opłacało dać d...niż zeby maż sie dowiedział, ze stracili zniżkę w ubezpieczeniu

Gość gość
Najlepsze są te stare pod 50-kę które polują na 30 latków. Bo one czują się takie młode.. I każda z nich myśli że wygląda na 30i jest super atrakcyjna. a co ja mam zrobic, nie jestem ładna, mam 43 lata i od 3 lat 34 latek truje mi d....ze tylko o mnie mysli. Spławiam jak mogę , ale po chwili spokoju zaczyna znowu truć. Nie , nie stalker, ot taki paromiesięczny romans z dobrym seksem i tak mu sie spodobało, ze sie chce żenic

Gość gość
Moj nazeczony nigdy by nie zaprosil nikogo bez koonsultacji ze mna jako to nasz wspolny dom, szczegolnie jakbym byla w zaawansowanej ciazy! By ktos obcy mnie ogladal twoj facet to ciapaty? u nich obcy nie może ogladać kobiety

Gość gość
twoj facet to ciapaty? u nich obcy nie może ogladać kobiety Nie. Zyje w cywilizowanym kraju gdzie sie szanuje spokoj I samopoczucie ciezarnej. Odp.wybiorczo yntelygentko od 7 bolesci. :D

Gość gość
I mial identyczna syt.i jakos nie zaprosil obcej kobity do nas. Spousal oswiadczenie na ulicy. Zreszta to tylko podanie ubezpieczyciela I nr.ubezpieczenia. Po holere kazdy obcy wie co mam w domu, gdzie mieszkam I z kim. Dla mnie to podejrzane! Ales ty glupia I naiwna!