Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedertag

Boję się że facet nabierze do mnie wstrętu kiedy zobaczy

Polecane posty

Gość jedertag

mnie jutro. Sprawa jest taka że jutro umówione spotkanie (widujemy się od kilku miesięcy), a na moich ustach zagościła paskudna ogromna opryszczka. 😭 Wygląda to okropnie (etap strupków). Wiem że to głupie ale wstydzę mu się pokazać w takim stanie. Boję się że go to obrzydzi i straci ochotę na dalsze kontakty. :( Wiadomo - faceci są wzrokowcami. :( Może odwołać spotkanie?? (widzimy się tylko w weekendy) ... Co robić?

Gość rafaelloooii
Powiedz że coś masz niespodziewanego i odwołaj spotkanie

Gość gość
Powiedz wprost, że masz opryszczkę.

Gość gość
Kobiety chyba lubią pustych kolesi bo same też sa puste, jak bęben

Gość gość
Jak ma od cb uciec bo masz opryszczke to może i lepiej niech spada nie zawsze będziesz piekna

Gość gość
Ja zobaczylem kobietę bez makijażu i bardzo zmęczona i wcale mi nie minęło a nie wygladala juz tak pięknie :P To sie nazywa miłość

Gość gość
gość dziś dlatego ja zawsze na pierwszą randkę przychodziłam bez makijażu, lub w bardzo delikatnym, by facet wiedział, jak wyglądam naprawdę. Dzięki temu mąż nie przeżył nigdy takiego szoku :P

Gość jedertag
Widział mnie bez makijażu i spoko ale to nie to samo :( Nie mogę na siebie patrzeć w lustrze.... Jeszcze pomyśli że mam to ciągle i że będzie się powtarzać.... :( Albo że mam też opryszczkę płciową (a nie mam, to dwa różne wirusy). Wstydzę się ludziom pokazywać a co dopiero jemu.... :(

Gość gość
Ależ wy macie problemy, nikt nie ma bardziej nasrane we łbach niż kobiety, to nie mężczyźni są wzrokowcami tylko wy, bo wystarczy wam mikroskopijny pryszcz aby popaść w paranoję i zamknąć się w domu na miesiąc!!!

Gość gość
Nie mogę na siebie patrzeć w lustrze x A chwilę wcześniej powiedziała "faceci są wzrokowcami" :P

Gość gość
A na pipce tez opryszczka jest? :-(

Gość gość
Kochana ja na twoim miejscu bym odwołała spotkanie :D dla mnie to by była niekomfortowa i krępująca sytuacja. No ale to tylko moje zdanie :)

Gość jedertag
Tylko na ustach mam pisałam przecież... No i chyba odwołam macie rację!

Gość gość
Skoro widujecie się od kilku miesięcy, to facet musiałby być ostatnim burakiem, by go zwykła opryszczka odstraszyła. Co jest wstrętnego w zwykłym "zimnie"na ustach? Zdarza się i juź.

Gość gość
9.55 brawo, tak, to jest miłość.

Gość lallamidox
Ciekawe co zrobisz jak zamieszkacie razem i zrobi ci się zimno. Schowasz się przed nim do piwnicy na 2 tyg? :D

Gość gość
A mama nie mówiła ci w dzieciństwie żeby się nie całować na mrozie, bo zimno wyskoczy :P

Gość gość
Na przyszłość traktuj dziadostwo od pierwszej sekundy wodą utlenioną (patyczkiem do uszu). Najlepiej wyższym stężeniem niż 3% z apteki. Dobra jest również na szereg innych dolegliwości.

Gość jedertag
Hej pamiętacie mnie? Ech niepotrzebne były moje obawy. Przytulił mnie i wycałowal mimo tej paskudnej oprychy. :) Zawsze mialam straszne kompleksy i wydawalo mi się ze wszyscy widza nawet najdrobniejsze niedoskonałosci u mnie... :( Az mi się ciepło zrobilo w serduchu kiedy tak się zachował :) Spotykamy się nadal i jestem szczęśliwa wreszcie.

Gość Jula8980808880
myślę, ze jesli mu zalezy to by się nie zniechęcił, ale ja bym na Twoim miejscu chyba przełożyła spotkanie (tylko nie mów, ze z powodu opryszczki ;) ) tylko wymyśl inny , wiarygodny i ważny powod.. jak sie troche bardziej steskni to nic mu sie nie stanie, jesli mu zalezy to na pewno tym jednym odwolanym spotkaniem sie nie zrazi, a nawet bardziej zateskni

Gość gość
To że wzrokowcy to pikuś, prawdziwym problemem jest skąd ją masz, komu robiłaś pałkę, ilu obsłużyłaś że trafiłaś akurat, tym się k***a martw a nie strupkiem :-D

Gość gość
wycałował,fajnie,opryszczka jest akurat zarazliwa

Teraz oboje jesteście nosicielami i się będziecie nawzajem zarazac :classic_cool: jeżeli się podleczycie. Ale fajnieeeeeeeeeeeeeeee Ciekawe czy raka wargi dostaniecie? albo szyjki macicy czy prącia? :D bo to też od jakiegoś gatunku opryszczki. 🖐️