Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smród starych ludzi

Polecane posty

Gość gość

w domu zaczyna smierdziec babcia. ona się nie myje. co robic ?

Gość gość
to taki typowy odor odpychajacy. niedługo będzie pod siebie szczac i srac

Gość gość
Umyj ją zamiast narzekać.

Gość gość
fuj

Gość gość
jak sie pojawil na kafe temat sedesowej deski myjacej, to zostal wymiany. A starym, niesparwnym ludziom ciezko jest utrzymac higiene. Zamiat sie wybrzydzac, lepiej pomyslec, jak im ułatwic zycie. Kazdy sie zestarzeje

Gość gość
A babcia ma prysznic z wygodnym dojsciem? Krzeselko w nim? Podłoge bezposlizgową? Odpowiedni ciepło w lazience? Bo jak musi wlazic do wanny ryzykujac polamaniem nóg, to sie nie dziw...

Gość gość
starszych ludzi powinno raz w tygodniu oddawać się do takiej pralni dla starych ludzi. Najpierw kabina żeby zdjąć te śmierdzące ubrania, które lądowalyby od razu w specjalnych pralkach. Później starzy ludzie sami lądują w kabinie z natryskami, gdzie woda leci przez określony czas (żeby star*****ie mógł zakręcić i tym samym zaoszczędzić -bo wiadomo mania oszczędzania wody jest w tym wieku norma). Najpierw gorący strumień wody, później woda ze specjalnymi detergentami by usunąć ten trujący zapach starości, na koniec letni natrysk. Osuszanie w kolejnej kabinie, następnie natrysk delikatnych perfum. Końcowy etap to odebranie ubrań z pralni i obowiązkowo zestaw mokrych chusteczek do ciała i d**y. I tak raz w tygodniu obowiązkowo i powinno byc to refundowane.Może dla niektórych raz w tygodniu taki zabieg moglby wywołać oburzenie ale niektórzy do wanny nie wchodzą pół roku nawet i jeebie później wszędzie

Gość gość
hahaha

Gość gość
i płyny dezynfekujace koniecznie by ręce czyscili po zrobieniu kupy

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Wiecie dlaczego starzy ludzie śmierdzą to nie chodzi o mycie bądź nie mycie się tylko to chodzi o hormony to przez hormony oni tak śmierdzą i więc żadne mycie kąpanie pranie ciuchów nic nie pomoże

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola)

Gość gość
Nie wiem czy to hormony może w jakimś stopniu tak ale większość czuć moczem po najzwyczajniej w świecie popuszczaja i gdy do tego chodzą w tej samej bieliźnie kilka dni to oczym tu mówić. Znam to bo wiem po swojej teściowej ze czasami gdy do nas wpadnie i np.bawi się z dziećmi i ja wejdę do pokoju to dosłownie aż oczy pieką. A gdy się wykazie i przyjdzie np.w niedziele na kawę to jest ok.Raz próbowałam jej podpowiedzieć ze może podkładki by pomogły to tylko na robiłam sobie kwasu z szwagierkami.Teraz się nie wtracam ma córki wielkie panie odpicowane jak ta lala niech mamusi podpowiedza

Gość gość
up

Gość gość
Mój mąz też capi, a ma tylko 60 lat. Jest sprawny fizycznie, ma warunki i nic z tym zrobić nie potrafię. Tragedia.