Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 PROBLEMY PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

Gość gość

1. Czy ktoś z was wie co się dzieje kiedy ktoś pod wpływem narkotyków trafii do szpitala? W sytuacji kiedy nic przy sobie nie będzie miał... tylko będzie pod wpływem powiedzmy grzybów. Czy będzie on przesłuchany przez policje? 2. Zdecydowanie bardziej zawiła sprawa, jednak na poczatku chcę zaznaczyć że mam 18 lat ponieważ na jednym z forów zostałąm oskarżona o to że jestem "małolatą nieumiejącą pić alkoholu" Do sedna. Byłam ostatnio u mojej przyjaciólki, Ja , Ona i Aleks. Oni chyba ze sobą kręcą,a le nie są razem. w każdym razie od początku go nie lubiłam, nie gadałam z nim. Jednak po paru kieliszkach wódki zaczęliśmy rozmawiać. NIGDY NIE PROWADZIŁAM TAK CIEKAWEJ KONWERSACJI. Jestesmy tacy sami, miałam wrażenie jakbym słuchała siebie w bardzo przystojnej wersji męskiej. Przyjaciółka poszła spać a my nadal piliśmy, mówił że żałuje że wcześniej ze mną nie gadał, że musimy częściej razem pić i w ogóle niesamowicie nam się gadało. Nie wiem czy to jego urok czy procenty, ale czuje że wpadłam po uszy. Oczywiście to jest moja przyjaciółka nie mogę się kleić do chłopaka z którym ona wiąze pewnie jakieś plany. Ale wiem że nie mogę stracić kogoś takiego nawet przyjaźń mi wystarczy. Chciałabym wiedzieć co on myśli. Powiedzcie mi co wy byście zrobiły na moim miejscu...

Gość gość
A skad my mamy wiedzieć co on myśli? w jego głowie nikt nie siedzi, jego się zapytaj