Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy jaki wózek polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Jw

Gość gość
Tylko rudy anex sport. Reszta to nie wózki

Gość gość
Używam polskiego wózka Anex Sport komplet 3w1. Z fotela i gondoli juz wyrośliśmy ale została jeszcze bardzo fajna wygodna spacerówka . Wózek polecany przez wiele rodziców.

Gość gość
Ja uważam, że ten wózek nie jest wart swojej ceny. Wygląda brzydko. Mam zamiar kupić wózek z firmy Bexa bo po prostu bardzo podoba mi sie ich kolorystyka.

Gość gość
Zachywcalan sie tez tym anexem Poszlam obejrzeć i co zadne cudo z niego a kase trzepie Za to nowość adamex vicco zwrocil moja uwage nie ma jesvzze za bardzo opini bo to nowość ale raczje się na niego zdecyduję podwojne amortyzatory ladna gondola Cena mniejsza niz anexa Funkcje podobne

Gość gość
Moim zdaniem Adamex bardziej awaryjny niż Anex, przynajmniej u mnie w sklepie więcej reklamacji. Jako facet polecę bardziej Anexa, technicznie lepiej wykonany

Gość gość
Posiadam Anex Sport siedem miesięcy i na pewno ci go polecę. Czeka się na niego około 6 tygodni ale warto, rewelacja:)

Gość gość
Ja mam wózek z firmy www.coletto.pl. Bardzo dobry wózek bardzo zwrotny i lekki.

Gość gość
Zdecydowaliśmy się na Anexa Crossa, ponieważ szukaliśmy wózka lekkiego ale na pompowanych kołach z dużą gondolką i spacerówką, ponieważ dziecko po nas jest duże. Wózek solidny i prosty w użytkowaniu, jeździ się nim przyjemnie i komfortowo. Polecamy

To zależy do czego? Na jaki teren. My mamy amelisa hugo, siostra znów miała amelisa pro jEans. Chwalimy sobie, dobra cena do jakości. Marek jest od groma. Najlepiej podjechać samemu do sklepu i ocenić.

Gość gość
Ja polecam Inglesinę - model : Classica Balestrino- woziłam dwoje dzieci, super :)

Gość gość
I Amelis i Adamex i Anex - brzydactwo :(

Gość gość
serio? a widziałaś adamex Barletta new? np w kolorze grafitowym albo niebieskim? Cudeńka. bardzo lubię taką elegancki i minimalistyczny design. Reszta taka pospolita.

Gość gość
mnie też się adamexy podobają, wcześniej faktycznie z wzornictwem nie szaleli ale teraz vicco chociażby super wygląda, do tego wózek solidny, z dobrym zabezpieczeniem gondoli, zwrotny, fajnie że nie z samego lichego materiału ale z gąbką co jednak i przed wiatrem i przed słońcem lepiej szkraba chroni

Gość gość
O tak, barletta od Adamexu jest przepiękna. :D Sama ją mam i uwielbiam nią jeździć. W zasadzie ma wszystkie najważniejsze cechy dobrego wózka - pięknie wygląda, ma bardzo dobre amortyzatory, jest świetnie wyposażona i ma dużą, wentylowaną gondolę. Jeszcze nie korzystamy ze spacerówki, ale jestem spokojna o jej dobra jakość. ;)

Gość gość tylko Sevilla
Camarelo Sevilla. Niedrogi i rewelacyjny i w mieście, i na polnej drodze.

Gość Gaja gajunia
Jeżeli chodzi o spacerówkę to ja mam model Ezzo z Euro cart. Spacerówka jest bardzo zwrotna i wygodna. Ostatnio jechaliśmy na weekend nad morze pociągiem i wózek świetnie się sprawdził w podróży jak i w terenie.