Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Takiej drożyzny jeszcze nie było jak za PiS złotówka leci w dól

Polecane posty

Gość gość

Cukinia 35 zł, kalafior 17. Nic tylko cebula została i marchewka do żarcia

Gość gość
dokladnie, u mnie w piekarni zaczeli POBIERAC OPLATE ZA KROJENIE CHLEBA !!! masakra 10 groszy , reklamówka foliowa dziadowska na maxa cienka zawsze za free teraz patrze na paragon 5 gr hahahaha w sklepach widze ogolnie duze podwyżki :O hipermarkety, biedronki podnoszą ceny przez ten je/bany pisowski podatek od sklepów

Gość gość
Ale co wy ludzie tak narzekacie... przecież to "dobra' zmiana jest... doi równo ile się tylko da....

Gość gość
Już jest mega dziura budzetowa przez nich, nie ma co jesc, marchew cebula kartofle i czosnek jak za okupacji

Gość obecny
w duupach się poprzewracało ? - kto o tej porze roku kupuje cukinie albo kalafiora wyprodukowane w RPA ?

Gość gość
Ja poluję na promocje i kupuję na zapas. W ten sposób przez wiele lat kupowałem herbatę TETLEY GOLDEN za 9,99, zamiast za 19,99. Od pół roku udało mi się namierzyć najtańszą promocję tej herbaty za 11,95. Dwa lata wstecz kupowałem latem pomidory po 1zł/kg, a brzoskwinie po 2,50/kg. W zeszłym roku nie było tańszych pomidorów niż 2,20, a brzoskwiń od 3,90. O cenach dobrej wędliny już nawet nie wspomnę.

Gość gość
Wstyd mi, że Polacy ciągle wychodzą na głupków i ciołkow. Rozdają pieniadze nawet bogatym a przecież nasze PKB jest niższe niż na zachodzie. Zamiast dać tylko potrzebujacym. Cieszę się że Węgry olały Polskę i wspołpracują z Putinem, narz rzad nie rozumie ze polityka to nie sentymenty tylko kalkulacja

Gość gość
Za PO ceny warzyw w zimie były niskie, można bylo zjesc cukinie, bakłażana, paprykę, kalafiora

Gość gość
Jak za kilka miesięcy przybędą nam tysiące nowych emerytów to dopiero ceny podskoczą.

Gość gość
Bedą ich uśmiercać w szpitalach nie bój sie

Gość gość
Póki co to nie ma eutanazji a taka 60 letnia kobieta to jeszcze ma zdrowie jak koń i pożyć może jeszcze 30

Gość gość
Za PO w zimę można było za 5złoty kupić 1kg kawioru i wołowiny, a teraz przez pisiorów trzeba wydać na to przeszło 100 złoty!😠

Gość gość
drugą grecje chca zrobic czy co :O