Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wychowanie

Polecane posty

Gość gość

Moj Syn(4 latka) juz od jakiegos czasu,przechodzi faze fascynacji moimi stopami.Najczesciej rano,kiedy sie obudzi,przychodzi do mnie,kladzie sie blisko moich stop i przytula.Albo wieczorem przy zasypianiu,prosi,zebym polozyla sie z nim do lozka,kladzie buzke kolo moich stop i utula.Moze to trwac dosc dlugo-pol godziny,40 min.Czasem tez w ciagu dnia,kiedy siedze przy stole i mam bose stopy,wlazi pod stol i przytula sie buzka,glaszcze. Na pewno ma to jakies zabarwienie seksualne,bo najczesciej ma przy tym bloga,troche zawstydzona mine i sprawia mu to przyjemnosc,bo widze przez pizamki,ze urosl mu siusiak.Jakby troche sie tego przytulania wstydzi i jakby troche czeka na moje przyzwolenie a jednoczesnie nie lubi,kiedy na niego patrze,gdy sie tak przytula.Tak jakby chcial te przyjemnosc przezywac sam,nie obserwowany,bez przeszkadzania.Dodam,ze poza tym nie jest typem "przytulasa i calusnika"-zeby dostac calusa trzeba go niemalze przekupic.Rozwija sie najzupelniej normalnie,lobuzuje i psoci przestraszliwie,jest baaardzo aktywnym i zywiolowym dzieckiem ale to chyba prawo wieku;) Kompletnie nie wiem o co chodzi i jak powinnam reagowac,zeby ewentualnie czegos waznego nie spartaczyc.Ja niestety zostalam wychowana w przeswiadczeniu,ze seks jest czyms brudnym i brzydkim-jakie problemy mam teraz chyba nie musze pisac-i nie chialabym takiej samej krzywdy zrobic wlasnemu dziecku na dorosle zycie....Dlatego prosze Was i Pania psycholog o rady i madre komentarze,co o tym sadzicie?

Gość gość
Spadaj pedofilu, juz to bylo