Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszędzie te j****e ukraińce

Polecane posty

Gość gość

Kaczyński ich wpuścił bo sam jest ukraińcem. W reklamach już n*******lają ukraińskim, nawet ekspedientki w sklepach. Gdzie sie nie obrócisz na dworze to wszędzie ta zaraza.

Gość gość
I mnie na uczelni to samo zanizaja tylko poziom bo lenie straszne i wala głupa ze nie rozumieją

Gość gość
Polacy się nie chcą rozmnazac to najpierw się tu rozplodza a później ustawia jak muzlumanie Niemców

Gość gość
Zanizaja zarobki skurczysyny, ukrainiec to nawet za 3zl bedzie robił

Gość gośćśćć
piąta kolumna

Gość gość
Z mojej znajomej córką chodzą takie 3 do klasy, ponoć odstawione jak ta lala, nie wyglądają jak biedne emigrantki uciekające przed wojną

Gość gość
Dlaczego do Polski nie sprowadza się np Czesi Słowacy tylko ukrincy którzy są bliżej kulturowo Rosjan niż nas

Gość gość
Ale z was rasisci, wstyd mi za was

Gość gość
U mnie w klasie jest młoda ukrainka a jaka pyskata i rozpuszczona : / masakra jeden chłopak w zartach jej powiedział żeby wracała na Ukraina a ta : a mam Ci wjechać z buta na klatę ?? Zamurowalo mnie

Gość gość
18:07 To są dzieci mafiozów i alfonsów, wyślą dzieciakom pare groszy i mają z głowy a i od państwa coś wpadnie

Gość gość
gość dziś upaińcy to rasiści a nie my

Gość gość
Ja chodzę do liceum u mnie w klasie też są ukrainki, na wszystko mają o wiele więcej czasu, na lekcjach nic nie robią bo palą głupa że nic nie rozumieją

Gość gość
Już wole tych ukraińców niż takie moczy mordy jak wy to tylko łapy po zasiłek i 500+ wyciągają :D

Gość gość
18:10 To widzę że nieźle sie dzieje

Gość gość
Haha dobrze was tak w niemczech czy uk lubią :D Angole to wam plują w twarz a wy i tak tam jeździcie :D

Gość gość
Ja mieszkam w kamienicy i u nas ich też pełno bo tanie są tam mieszkania : / zamykają wejcie Na podwórko kludka tak ze Polacy wejść nie mogą : / albo śmieją sa po swojemu z Polaków mam już dość :((

Gość gość
18:19 zamykają wejcie Na podwórko kludka tak ze Polacy wejść nie mogą x złośliwi polacy też tak robią jak jest wspólne wejście, jak kłódka będzie otwarta napchaj tam pokrojonych zapałek wtedy nie będą zamykać bo nie da się włożyć klucza :D 🖐️

Gość gość
U nas w bloku to nie dość że mieszkają w 10 w jednym pokoju to jeszcze wykręcają żarówki z klatki, siedzą na schodach ani sie nie przesunie ani nic, nie zamykają głównych drzwi przez co pijacy przychodzą i leją na klatce :o

Gość gość
O to to właśnie zastawiaja wejścia i nie dają wejść !!!! Też to mam u siebie i nie wiadomo co robić nawet bo kazesz się przesunąć to jeszcze pobija

Gość gość
O wlasnie u mnie tez blokuja schody, ostatnio nawet zwrocilam uwage a jakas gowniara do mnie beszczelnie szto chociaz wiem ze cos tam polskiego zna, no k***a nóż sie w kieszeni otwiera

Gość gość
U mnie w bloku tylko 2 starsze ukrainki sa mile i mówią po polsku dzień dobry a gowniary palą papierosy i ani me ani be a jestem starsza z 15 lat ale kiedyś znajomy który wyjeżdżał na Ukrainę mówił że Ukraińcy nie szanują tak starszych jak Polacy

Gość gość
18:15 To wypi/rdalaj na ukraine cw/elu je/bany

Gość gość
Spokojnie niedługo wyjadą gdyż będą mogli pracować w całej Unii podejrzewam że zarobki tam są wyższe niż u nas,

Gość gość
Ale dlaczego mają studiować za pieniądze z podatków Polaków skoro otwarcie deklarują ze Polska to dla nich tylko pomost ma zachód : /

Gość gość
Bo Andrzej Długopis Duda podpisze wszystko co jego pan i władca Kaczyński rozkaże, a Kaczor chce swoich rodaków ściągnąć do Polszy

Gość gość
No masakra żeby jeszcze oni szanowali Polaków a oni muszą ma siłę manifestowac swoją "ukrainskosc" i jak nie zrobia Polakom na złość to się zesraja stawiają się podwalaja do Polaków szukają zaczepki : /

Gość gość
No dokładnie szukają zaczepki a weź coś powiedz to zaraz będziesz rasistą :o

Gość gość
A właśnie, że nie wyjadą, jak część może tak ale większość zostanie. Ukraińcom się tutaj podoba, bo dostają wyższe stypendia na uczelniach, dopłaty do pensji, zakwaterowanie i mają blisko do siebie.

Gość gość
Dostali pozwolenie na pobyt a to bylo zamiast byc wdzieczne ze nie wp*****la trawy u siebie to jeszcze w grupach chodzi i szczeka morda jak cos nie przypasuje

Gość gość
Do 19:45 to chcesz żeby Ukraincy byli w Polsce czy nie, wyjadą na pewno zarobki w Unii są zdecydowanie większe niż w Polsce.