Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co ubrać

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny potrzebuje porady. Za tydzień w sobotę idę z facetem na 30-te urodziny jego kumpla, będzie to impreza na sali (ok 20-30 osób). Z tych wszystkich co będą znam może 2-3 osoby. Poradźcie mi co ubrać?? wypatrzyłam sobie w szafie taką jedną, kolor chabrowy, rękaw 3/4, przed kolano, jest ona z materiału piankowego. Co o niej myślicie?Jestem osobą szczupłą więc nie jest na mnie obcisła. Poradźcie mi coś

Gość gość
Pianka już raczej nie jest w modzie, załóż klasyczną "małą czarną" ;)

Gość gość
no własnie nie mam takiej czarnej fajnej a z kasa teraz ciężko

Gość asiutka   1999
A masz jakąś czarną?. Jakie dodatki do tej chabrowej będziesz miała, jakie buty?.

Gość gość
czarnej właśnie nie mam :( a do tej chabrowej to myślałam czarne rajstopy, ale nie wiem czy 40den czy 20den? i buty albo niebieskie albo czarne, torebka czarna

Gość asiutka   1999
20 czy 40 den, to chyba nie najważniejsze, buty szpilki?. Jaki makijaż i paznokcie do tego?.

Gość obecny
weź kobieto nie marudź , przecież są i istnieją wypożyczalnie sukienek , za grosze się ubierzesz TIP-TOP , zapomnij o tzytzkonoszu i majtkach , w pończochy samonośne wslocz i buty na obcasie , trochę kredki pod oczami i Alleluja

Gość asiutka   1999
obecny dziś Strój jest ważny. Ja czasami dwie godziny myślę jak się ubrać do szkoły.A co jak na wyjście

Gość gość
no własnie Was prosze o porady, jakie dodatki, jaka reszta do tej sukienki

Gość asiutka   1999
Masz jakiś naszyjnik, jakie masz włosy, to wszystko ważne.

Gość obecny
pokaż sukienkę , co tam wymyśliłaś i jakie dodatki ? weź poprawkę aby się pokazać facetowi w tej sukience i facet powinien zaakceptować , jeżeli coś tam źle wykombinowałaś to weź poprawkę , że pójdziesz goła to teraz jest modne !

Gość gość
naszyjniki mam różne, włosy czarne, przed ramię

Gość asiutka   1999
To weź też jakiś łańcuszek, naszyjnik. Szminkę to nie wiem czy lubisz. Ja paznokcie maluję czasem na kilka kolorów, ale ostatnio na przykład pod kolor butów. Buty będziesz miała szpilki?. Makijaż dyskretny czy jakiś mocniejszy?

Gość obecny
ważna impreza towarzyska to nie pogrzeb koleżanki , zatem - czarna albo granatowa lub czerwona, niebieska lekko zasłaniająca kuperek może być i tak zwane błyszczące z lakrą samonośne pończochy mogą być w kolorze cielistym , torebka w kolorze sukienki , szpilki na nogach w kolorze sukienki lub czarne , na twarzy trochę make up ale bez przesady

Gość gość
Mowi sie co zalozyc na siebie a nie ubrac. Ubierac to choinke na przyklad, ciamajdy. Slownik do lapy a nie kiecki wam w glowie pustostany.

Gość wiola438
Na pewno ubierz się elegancko, ale bez przesady i też nie mini z wielkimi dekoltami tylko z umiarem. Warto pomyśleć o fajnych dodatkach np. do tego mała torebka damska , którą na pewno kupisz na: www.supergalanteria.pl , gdzie mają wiele ciekawych propozycji godnych uwagi z galanterii. A może na tą okazję jakiś prezent dla jego taty w postaci teczki, portfela.