Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradza? ale robi ze mnie glupia?

Polecane posty

Gość gość

Moj maz od dlugiego juz czasu dziwnie sie zachowuje.Zaczal bardzo duzo pracowac,wraca pozno,czasami wyjezdza na kilka dni.Zaczal wychodzic na miasto w weekendy,tak na 3-5 godzin,twierdzi ze w tym czasie spacerowal po miescie,byl w macdonaldzie... on twierdzi ze wymyslam ze kogos ma,albo potrafi powiedziec ze tak zdradzam Cie -codziennie. znalazlam pudelko prezerwatyw w jego kieszeni-cale pudelko to trzy sztuki a bylo w nim tylko dwie sztuki...my nie kochamy sie od roku,zreszta wczesniej tez nigdy nie uzywalismy prezerwatyw... moze to byl jakis jednorazowy wyskok do agencji?czy staly romans?nigdy sie tego nie dowiem bo ma zablokowany telefon i nie wiem jak reagowac na te sutuacje...

Gość gość
jak nie ma miedzy wami milosci , i nie uprawiasz sexu od roku , to nie jest zadne malzenstwo , i jasne ze cie zdradza co wcale mnie nie dziwi , znalazlas gumki i co myslisz ze z nimi robi , ale ty i tak z nim bedziesz bo przeciez kase zarabia

Gość gość
moze uzyl te gumki na jednorazowy skok w bok? a moze ma romanse dluzsze i z wieksza iloscia kobiet kto to moze wiedziec?

Gość gość
Nieciekawie to wygląda. Zagroź rozwodem jeśli nie odblokuje telefonu. Chyba nie pozwolisz się tak traktować. Macie dzieci? Dlaczego nie sypiacie ze sobą aż od roku? Na pewno jesteś warta tego, żeby być z facetem, dla którego będziesz wszystkim. W ostateczności pozostaje Ci wynajęcie agencji detektywistycznej. Oni na pewno coś znajdą na niego.

Gość gość
kochalam go ale to on nie chcial seksu i dlatego nie ma.chyba to oczywiste ze on kogos ma,a cos we mnie krzyczy-nieprawda,niemozliwe.

Gość gość
A jak ty wytrzymujesz bez seksu od roku?

Gość gość
jasne ze kogos ma

Gość gość
Pudełko prezerwatyw :D ale jazda!!! Kobieto ogarnij się...

Gość gośćradochaaaa
To bardzo proste. Najpierw zbierz dowody. Wyślij za nim kogoś znajomego na ten spacer. Potem jak je dostaniesz po prostu sie go spytaj czy kogoś ma. Jeśli zaprzeczy, pokaz swoje odkrycia. Możesz tez zaimprowizować. Kiedy zamierza Ci w koncu to powiedzieć? Wszyscy wiedza dookoła a ty masz być ostatnia? Czasami facetowi trzeba zrobić zimny prysznic. Tylko ty musisz sie do tego przygotować psychicznie. Bo z tego co piszesz, to masz juz odpowiedz

Gość gośćsylwia
Jeny mam to samo z mezem.Od 8 lat nie sypiamy razem no go przyłapałam na zdradzie fizycznej z własmą kuzynką.Załatwiłam mu prace i on od razu tam kogoś sobie zmalazł do tego stopnia ze w dni wolne pracuje kazdą nocke na nie swojej zmiamie,no prxynajmniej tak twierdził ze na nadgodziny chodzi .Wydało sie jak zavzął z tych niby nocek wracać o 4 ramo..Pracowałam tam i wiem ze tam nie da sie wyjsc o 4 r do domu..zresztą jak człowiek pracuje 12/24 to musi odespać.Jak zaczełam drązyć co tak nagle nadgodziny robi kazdą noc i ze zadzwonie do zakładu czy był tam to powiedział ze jak z pracy wychodził o 4 to za nim quality wydzwaniały gdzie jrst i musiał kłamać ze w innej czesci hali a potem dzwonił do kumpla i tsm go posyłał zeby ktos za niego robote zrobił.Ostatnio był wzburziny ze kierownictwo zabroniło mu robić nadgodziny i ze on.limit na ten rok juz wyczerpał.Burzył sie ze on nie może a inni mogą,na bank na innej zmianie kogoś ma.Ostatnio ktoras mu żel z Avonu sprzedała czy kupiła.

Gość gość
Tzn.niby był wzburzony bo wiem że tylko scieme taką odwalał bo mu sie z tą zdzirą coś chyba popsuło i juz nie bedzie na nocki jezdził.