Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyłapałam syna na seksie z dziewczyną!

Polecane posty

Gość gość

Wciąż nie mogę o tym zapomnieć! Mój syn ma dopiero 16 lat, ta dziewczyna też. Wróciłam z pracy wcześniej do domu i usłyszałam dziwne hałasy dobiegajace z pokoju młodego. Patrzę, a tam dzieciaki uprawiają seks! Normalnie aż mnie zamurowalo. Kazalam tej dziewczynie się ubrać i wyjść, z synem miałam porozmawiać, ale zwyczajnie zabrakło mi odwagi mto było wczoraj :( co MAM zrobić? Dodam, że sama wychowuje syna

Gość gość
Zakaż mu się z nią spotkać. Dzieci w tym wieku z reguły same na takie głupie pomyśly nie wpadają.

Gość gość
Mówiłaś mu żeby używał prezerwatyw?

Gość gość
zapytaj czy wie ze trzeba się zabezpieczać i uprzedz że jesli tego nie będzie robił to zmacha dzieciaka i będzie musial iść do pracy.

Gość gość
No to porozmawiaj. Taki wiek w sumie, że można się już takich sytuacji spodziewać. Lepiej uświadomić wcześniej niż miałabyś tak szybko zostać babcią. Podstawowe pytania powinny paść czy wiedzą jak się zabezpieczać? czy wiedzą kiedy są dni płodne/niepłodne. To że on jest chłopcem nie znaczy że nie musi tego wiedzieć.

Gość gość
21:59 Poprawię Cię: nie dzieci tylko nastolatkowie/młodzież. Dzieci to są przed okresem dojrzewania płciowego. A jej syn jest już nastolatkiem i za 2 lata osiągnie pełnoletność.

Gość gość
ale suke dorwał

Gość gość
Widać że z niego PRAWDZIWY MĘŻCZYZNA! :D Ależ ma zacofaną matkę! :DPowinnaś poczekać do końca i zaproponować soczek owocowy dla uzupełnienia sił witalnych :D

Gość gość
Tu autorka. Musiałam ochlonac trochę. Mój synek, który jeszcze wczoraj było taki malutki... :( nie moge w to uwierzyć. Wiem, że muszę z nim porozmawiać na temat antykoncepcji itd. Nie chcę, żeby już uprawiał regularnie seks, to jeszcze dziecko....

Gość gość
No i co z tego ? Juz dawno powinnas z nim porozmawiac na takie tematy. Jak ja rozpoczelam wspolzycie , to moj chlopak mial 17 lat a ja 16. Teraz mam 29 i mamy dwoje dzieci i jestesmy po slubie. Nie rob histerii.

Gość gość
Po pierwsze prowo,dokladnie taki post juz kiedys tu był. Po drugie jaracie sie ,ale jakby wasz 16 letni gnojek bzykal laske to byscie inaczej spiewaly,alarm na calą kafeterie by był.

Gość gość
Dokładnie. Wyluzuj. Też zaczęłam w wieku 16 lat, teraz jesteśmy małżenstwem i mamy roczna planowana córkę :)

Gość gość
Ja ja zaczęłam po 20stce, i sporo moich koleżanek też zaczynając była pełnoletnia :P Średnia wieku to 18-19 lat, więc jednak 16 to dośc mało ;) Teraz jak się obudziłaś autorko to po prostu musisz go uświadomić co do antykoncepcji i odpowiedzialności (ciąża, choroby weneryczne, zdrowie tej dziewczyny - żeby na siłę tabsów jej nie wciskał). Na inne gadki to już jest za późno.

Gość gość
Pewnie sama zapomniałaś jak jest po sexie.Jak mogłas tak powiedzieć do dziewczyny w czasie sexu ,i kazać jej wyjść.

Gość gość
Nieźle nasrane we łbach macie. A jak jakos nastolatka napisze ze zaszla w ciaze to wyzywacie ja i do książek i szkoly wysylacie a nie za seksie bierze. Tak samo jak pigułki taka 16 latka chce brać to naskakujecie ze to nie cukierki i uczyc sie ma a nie o seksie myslec w tym wieku.

Gość gość
Ty sie ciesz ze bzykal sie z dziewczyna a nie z chlopakiem

Gość gość
10.10 :D albo ciesz się że synka nie bz.... jakiś starszy pan :O

Gość gość
ja nie mogę, ale się pieprzą, prawie, że od kołyski

Gość gość
Sama też się bzykałaś więc nie powinnaś byc zdziwiona.

Gość gość
Moim zdaniem to naturalne w tym wieku. Powinnaś raczej dosiedzieć się, czy się zabezpieczał. Nie rób afery

Gość gość
Własnie, trzeba raczej uświadomić dziecko ...bo czy ty z nim porozmawiasz czy nie to i tak znajdą metody na to żeby uprawiać sex.

Gość gość
Ale tu naiwniary siedzą, uświadomić, dobre sobie, bo to dziecko i trzeba mu wyjawic co to prezerwatywa i do czego służy. I o pszczolkach opowiedzieć :D