Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kaca moralnego po zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Przez dwa lata byłem z dziewczyną bo ją lubiłem, tylko lubiłem bo nie chciałem byc sam, momentami czułem ze ja kochał ale to szybko przechodziło. Najgorsze było to że fizycznie mi nie odpowiadała, tylko charakterem i zachowaniem. Myślałem że miłość przyjdzie z czasem ale było coraz gorzej. Nie podobała mi sie fizycznie, nie mój typ, na pewno wielu będzie o nią walczyć ale mi nie odpowiadała a mimo to z nią bylem. Teraz zerwała bo nie mogłem tak dalej i w końcu poczuła że coś jest nie tak. Mam kaca moralnego, żałuję że stworzyłem związek z kimś kto mnie nie pociągał licząc na to że chęci wystarczą...

Gość gość
Sciemniasz gosciu . Nikt z nikim nie jest dwa lata , bo go tylko lubi : p

Gość gość
Toma,dlaczego piszesz w czyimś imieniu??

Gość gość
Czyli doradzasz ucinać takie rzeczy szybciej? Bo ja się właśnie zastanawiam, raczej dana osoba nagle nie zacznie się podobać

Gość gość
W takie rzeczy sie nie wchodzi .

Gość gość
"Sciemniasz gosciu . Nikt z nikim nie jest dwa lata , bo go tylko lubi :p" Jak widać byłem. Teraz jak o tym myślę to nigdy jej nie kochałem i to jest najgorsze, wykorzystywałem do seksu. Nie miałem prawie w ogóle czasu dla niej a ona bardzo na mnie liczyła. Czasami czułem sie niezrecznie z tego powodu jak wygląda, że średnio mi się podoba a mimo to z nia byłem. Chciałbym to tym jak najszybciej zapomnieć.