Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden tata

Jak zasugerować córce żeby zachowywała się dyskretniej?

Polecane posty

Gość taki jeden tata

Błagam to nie jest żadna prowokacja. Jakieś 10 minut temu wstałem na siku tak by nie budzić żony i przechodząc obok pokoiku córki usłyszałem jak dziwnie oddycha w charakterystyczny seksualny sposób. Wczoraj wymieniłem wszędzie drzwi w mieszkaniu na harmonijkowe bo zajmują mniej miejsca. Zostawiłem stare pełne drzwi tylko do łazienki i te wejściowe do mieszkania oczywiście. Niestety minusem harmonijek - o czym właśnie się przekonałem - jest to, że wszystko słychać. Jakby w ogóle nie było żadnych drzwi. Podejrzewam, że córka musiała robić wcześniej te rzeczy ale za tradycyjnymi drzwiami nie było to nigdy słyszalne. Teraz jest inaczej i nie wiem jak jej rano o tym powiedzieć. Najchęniej zrzuciłbym ten obowiązek na żonę ale żona jest bardzo wierząca i na 100% będzie przeciwna masturbacji. Może być awantura. Lepiej nie ryzykować. Ja z córką nigdy nie rozmawiałem na takie tematy. Zawsze żona. Uwierzcie mi, że mówiąc jej o tym będę czuł się jeszcze bardziej głupio niż ona. Dlatego pytam czy jest jakiś pośredni sposób który pozwoli nam obojgu zachować twarz? Co powiedzieć córce tak, żeby wprost nie powiedzieć, że ją słyszałem ale żeby ona się zorientowała, że to co robi jest słyszalne? Proszę o sensowne odpowiedzi. To nie jest prowokacja powtarzam. Takie jest po prostu życie.

Gość taki jeden tata
Chodzi oczywiście o masturbacje. Córka jest sama w swoim pokoiku.

Nie łaź w nocy po mieszkaniu, a jak już łazisz, to zapalaj światła w ramach systemu wczesnego ostrzegania. Twoja córka też ma potrzeby i nie sądzisz chyba, że przestanie się masturbować, bo tatuś idąc do kibla przypadkiem usłyszał. Pomyśl, że jak się będziesz z żoną kochał, to ona też będzie wszystko słyszała. Harmonijkowe drzwi do najgorszy pomysł ever, szczególnie jeśli się ma dorastające albo dorosłe dzieci w domu. ZERO PRYWATNOŚCI

Gość gość
Jezu jak mozna nastolatce zabrac normalne drzwi i dac dziadowska harmonijke. :/ A jej powiedz np w zartach ze przez te nowe pseudo drzwi wszysyko slychac i slyszales ze chrapala. Poinformujesz ja ze slyszysz jej dzwieki bez wchodzenia w konteks sekdualny. Ale te harmonijki to przesada zero intymnosci...

Gość gość
Może sapala bo robiła brzuszki albo pajacyki

Gość gość
Harmonijkowe drzwi to był koszmar mojego dzieciństwa, z drugiego końca mieszkania słyszałam chrapanie ojca, rozmowy, WSZYSTKO :O Wolałabym mieszkać w ciasnym wygłuszonym kartonie niż w pałacu z harmonijkowymi drzwiami. Coś ty uczynił facet :O

Gość raki jeden tata
Haze nie mogę zapalić światła w przedpokoju bo włącznik jest przy drzwiach wejściowych do mieszkania czyli dokładnie po przeciwległej stronie przedpokoju niż ja wychodzę ze swego pokoju. Nawet gdybym chciał tam iść to i tak musiałbym przejść obok drzwi do córki pokoju. Inaczej się nie da. Jak widzisz wszelkie zapalania świateł w ramach wczesnego ostrzegania nie ma szans bytu. Po drugie, ja nie neguję, że dziewczyny w pewnym wieku mają swoje potrzeby i wcale nie zależy mi na tym aby z tego rezygnowała moja córka. W ogóle nie o to mi chodzi. Chciałbym jedynie aby zachowywała się bardziej dyskretnie. Czułem się zażenowany stojąc w przedpokoju pod drzwiami i wyraźnie słysząc jak posapuje. Zbaraniałem dosłownie. Jeszcze przez chwilę łudziłem się nadzieją, że może ogląda jakiś film dla dorosłych ale brak poświaty i dialogów jasno dowodził, że to nie film tylko ona. Słyszałem nawet jak dochodzi i chyba to dopiero ocknęło mnie z zaskoczenia i poszedłem szybko do łazienki. Czułem się głupio jakbym właśnie podglądał własne dziecko choć przecież przysięgam nic nie widziałem i absolutnie nie chciałybm widzieć. Przesiedziałem na zamkniętym sedesie dobrych kilka minut nie wiedząc co dalej. Nigdy wcześniej nie zetknąłem się z taką sytuacja i żałuję, że teraz mnie to spotkało. Potem gdy już wracałem z łazienki panowała w przedpokoju całkowita cisza. Żałowałem, że nie widzę poświaty i że to jednak nie był film. Mógłbym chociaż powiedzieć, że ma zakaz oglądania do późnej nocy bo to niezdrowe. Wtedy i ja bym wybrnął z twarzą i ona nie musiałby się wstydzić. A tak to co? Nie śpię bo jestem przerażony czekającą mnie rano rozmową. Powiedzieć przecież trzeba. Jak nie powiem to sytuacja będzie się powtarzać

Gość gość
Ona na pewno wstydzi się bardziej niż Ty

Gość gość
Ależ żeś sobie córkę wychował...

Gość gość
stary c*****y onanisto witaj a teraz do rzeczy czy piszac te denne prowokacje nie budzisz przypadkiem zony? stary c***u pederasto sprawy maja sie tak - temat jest do kitu, nikt nie ma potrzeby gadania o takich rzeczach bo po co ? z d**y prowokacje ukreciles :) powiedziec corce zeby ciszej byla haha ladna dyskrecja i co liczysz ze temat rozwinie sie w strone tego ze ona specjalnie to robi zeby podniecic tatusia? haha a tobie bedzie sie prezyl ten fioletowy flak w gaciach? a nie za pozno na kompleks edypa? stary zalosny c***u zdychaj

Gość gość
3:00 to nie mmusi byc koniecznie zmyslone. U nas w domu tez byly harmmonijki i prawde napisal ze sluchac wszystko normmalnie jakby zadnych drzwi nie bylo to prawda. Te harmonijki to bardziej parawany przypominaja niz prawdziwe drzwi wspollczuje kazdemmu kto je ma

Gość gość
Co za koniobjca