Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 tygodnie bez wytrysku z siuraka. Mój eksperyment i jego efekty:

Polecane posty

Gość gość

Ostatni wytrysk miałem gdzieś z 4 tygodnie temu z dziewczyną. Od tej pory abstynencja. Oto efekty. 1. Po pierwszych kilku dniach doskonałe samopoczucie, idealna równowaga w mózgu, narastało gdzieś przez tydzień. 2. Drugi tydzień to lekki stopniowy, nieznaczny spadek tego sielankowego samopoczucia, wzrost produktywności, zarówno w pracach umysłowych, jak i fizycznej. 3. Trzeci tydzień. Narastanie produktywności w zajęciach fizycznych, gwałtowny spadek produktywności w zajęciach umysłowych. Stopniowy zanik jakichkolwiek emocji, przeradzanie się w maszynę. Zaczęło się mnóstwo snów erotycznych i budzenie się z ciągle sterczącym, nabrzmiałym licznymi, grubaśnymi żyłami siurakiem. 4. Czwarty tydzień. Olbrzymi spadek produktywności umysłowej, silna niechęć do takich zajęć, potężny wzrost produktywności fizycznej do granic absurdu, mogę zap*dalać cały dzień, sprzątać chatę, trenować, nie mogę się porządnie zmęczyć. Siurak całą noc nabrzmiały jak Rybawiryna podana dożylnie. deprywacja snu z przymusu do późnych godzin, nabrzmiałe żyły na całym ciele od dopaminy, płytki sen i ciągłe budzenie się w nocy, niemożność ponownego zaśnięcia, coraz częściej sny o roochańsku.

Gość gość
5. Pierwsza noc piątego tygodnia, zamaza nocna, polucja, budze się ze spermą w kalesonach.

Gość gość
człowieku, tryśnij sobie bo za chwile cos ci sie stanie :O

Gość gość
11:36 Podszyw, polucji jeszcze nie było. Niestety :(

Gość gość
dostaniesz obrzęku mózgu od nadmiaru spermy

Gość gość
11:48 Wczoraj zacząłem już mieć psychozę dopaminową i miałem wrażenie, że ciągle jakieś zwłoki za mną stoją. :(

Gość gość
Po kolejnych tygodniach bedzie IMPOTENCJA ja nie walilem konia przez prawie POL ROKU efekt ? depresja, nerwica, fobia społeczna, ogolnie mysli okropne, nienawiść do ludzi, teraz juz wiem dlaczego biskup, prezes czy inni dewianci sa tacy zrypani umysłowo

Gość gość
A to ciekawostka...jednak można sie powstrzymać i nie bzykać co popadnie. To wybór a nie mus ( bo co innego samemu dla zdrowia a co innego z k***a dla sportu )

Gość gość
Medycyna chińska zaleca abstynencję seksualną właśnie z powodów, które zaobserwowałeś u siebie. Wzrost sił witalnych, chęci do życia, większa energia i koncentracja, zwielokrotnienie sprawności umysłowej. Częsty wytrysk pozbawia organizmu witalnej energi..

Gość gość
Kobiety są bardziej p******e z braku seksu.

Gość gość
Dokładnie u kobiet frustracja seksualna to cos niebezpiecznego

Gość autor tegoż topiku
To już koniec...siurak...wybuchł. :(

Gość gość
trzeba się tego strzec! :(

Gość gość
Wniosek jest taki, warto faceta trzumac bez seksu to bedzie sprzątal chałupe

Gość autor tegoż topiku
12:53 Nie będzie, w końcu tryśnie, jak nie z tobą to sam. Wolałbym, żeby mi się to przełożyło na pracę umysłową, bo mam sesję, a nie na pracę fizyczną. Wczoraj poszedłem biegać, bo musiałem się jakoś wyładować, a jak skończyłem biegać to pomyślałem tylko o tym jak posuwam swoją dziewczynę na biurku i trzymam za biust i za włosy, a wtedy siurak stanął w rekordowym czasie i lazłem ulicą, a przez dres było wszystko widać, taka strzała wystająca do przodu. Dziś rano się obudziłem to był już nabrzmiały do tego stopnia, że czułem drętwienie w niektórych częściach ciała, bo cała krew spłynęła w jedno miejsce. Podobno poziom testosteronu i nabuzowania u faceta osiąga kuliminację po dwóch tygodniach bez wytrysku, a u mnie są już 4 tygodnie i dalej czuję narastające nabuzowanie. Nie wiem ile jeszcze tak pociągnę. Nadaje się to tylko do prac fizycznych, do umysłowych nie.

Gość gość
Jak krew ci odpłynie z innych konczyn to ci je amputuja i zostanie tylko siurak

Gość cxxzcxz
pierdoły Co to jest 4 tygodnie mało !!? Jakby to było 4 miesiące to gratulacje wyniku

Gość gość
Bzdury jakieś troll temat :D, ale tylko jako facet mogę to potwierdzić. Dużo się nie dzieje. Zwiększa się jedynie ochota, a ujście następuje w nocy czasami. Jedynie większa wraźliwość na bodźce wzrokowe, to fakt. Nie rob z nas zwierząt gościu. Bzdurą jest zanik myślenia lub paraliż, funkcji umysłowych. Tu cie poooniosła wyobraźnia.

Gość gość
13:18 To zależy od jednostki i innych zmiennych. Jeden da radę wiele miesięcy spokojnie, a dla drugiego tydzień to jak wieczność. Zależy od testosteronu, dopaminy, receptorów. Gdybyś zaczął kurację sterydami anabolicznymi, albo lew dopą (ja nie zażywam, ale podaję przykład) to byś nie mógł wytrzymać.

Gość gość
13:20 Nie mam paraliżu funkcji umysłowych tylko kompletny brak ochoty na tego typu zajęcia i preferowanie aktywności fizycznej, co narasta wraz z upływem czasu. To nie troll temat, wszystko co piszę to prawda. Ja takie rekordy biję od dawna. Najdłużej co udało mi się wytrzymać to chyba z rok czasu, miałem wtedy 17 lat. Z ostatnich rekordów to najdłuższy trwał 3 miesiące, ustanowiony rok temu.

Gość gość
:D człowieku, nie masz innych problemów, aleś ty płytki :D

Gość gość
13.20 to ten kafeteryjny głupek pisze

Gość gość
Sperma mi już uszami wypływa.