Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

60 letnia kobieta jest zdrowa jak kobyła, powinna pracować a nie być emerytką !

Polecane posty

Gość gość

sprzeciwiam się obniżaniu wieku emerytalnego, po co, dlaczego ? widzieliscie baby 60 lat, chlopów 60 lat ? jak sie ladują do autobusoow, jak sie pchają w kolejkach, jak atakują w marketach, jacy są agresywni , ile mają sily zeby biegac od rana do nocy po miescie , po kosciolach, lekarzakach, znajomych ? ja po pracy jestem wykonczona i nie mam sily chodzic a oni jak konie jak kobyły !!!

Gość gość
ojej po pracy jestes wykonczona? a ile masz lat teraz? 30? to poczekaj na 60tke, bedziesz miala wigor jak te emerytki i dopiero nabierzesz checi na prace!

Gość gość
Autorko, nie ma reguł. Są takie, jakie opisujesz i takie, którym już brakuje sił.

Gość gość
te ktore nie mają sił to pewnie z programu 500 plus bedą albo matki ktore zmuszają córki by zrobiły sobie bachora bo czas najwyzszy, babsztyl nie ma co robić to zmusza dziecko zeby zrobilo sobie dziecko

Gość gość
Za to pełno jest młodych, schorowanych ludzi, bo nie dbają o zdrowie i kondycje. Straszne jak latem na plaży leży młoda dziewczyna, a wygląda jakby wieloryba z morza wyrzuciło. Styje się po dziecku i straszy, a mąż zabiera się do uprawiania sportu, znanego jako skok w bok. Ruszyć tyłek, zamiast pisać pierdoły

Gość gość
a takie młode styte przestępują z nogi na nogę w autobusach nad tymi co siedzą i stękają, że kręgosłup boli by im ustąpić

Gość gość
styte