Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lana Banana

Czy da sie ominac aktulizacje iOS na iphona 5s?

Polecane posty

Dostalam powiadomienie rano w auktualnieniach systemu, ze jest nowa akutualizacja, a pozniej wyskoczylo mi okienko w telefonie, ze moge zakutualizowac system teraz, lub odlozyc to na noc? a czy mozna w ogole tego nie aktualizowac, lub zrobic to pozniej, kiedy ja bede chciala? bo boje sie, ze po aktuazlizacji telefon mi sie zacznie psuc, a niedawno go kupilam w salonie.

Gość gość
mozesz przekladac ja, nie ma sily by cie zmusila do uaktualnienia ;)

Okej, dziekuje. Mam nadzieje, ze mi sie nie zaktualizuje. Naczytalam sie juz troche na temat tej aktualizacji, ze sie iphony psuja, lub nawet wylaczaja przy samym aktuazliwoaniu, wiec wole poczekac, az to dopracuja i bedzie wszystko dobrze, to wtedy zaktualizuje.

podobno w marcu ma byc jakas stabilna aktualizacja wersji 10.3, wiec moze na nia sobie poczekam :D

niestety nie, mam peceta z windowsem, ale moze sobie kupie w koncu, bo by sie przydal.

jedyny blog jaki prowadze to ten na tumblr ironicznamysz.tumblr.com i prowadze go z aplikacji w iphonie. na Wordpressie nigdy nie mialam bloga.

Okay, muszę to sam rozpracować :) Ja mam stronę www, podoba mi się pisanie, ale do tej pory pisałem tylko z kompa.

ja tak samo, tylko na lapku staram sie pisac. w ogole, to bardzo nie lubie odpisywac na wiadomosci w messengerze, bo irytuje mnie przestawianie wyrazow, gdy pisze.

Ja już się przyzwyczaiłem do smartfonu i tabletu, bo muszę używać w pracy, nie zawsze mi się chce zabierać kompa, jak jadę w delegację, zwłaszcza pociągiem a nie autem. Do messengera też się przyzwyczaiłem, mój chłopak lubi w nim pisać. Do baterii nie mogę się przyzwyczaić... :o

Gość gość
"Wesoły" wątek.