Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie ustępujemy miejsca ciężarnym?

Polecane posty

Gość gość
gość 16:29 własnie i jeszcze większość z nich pierwsza wepchnie się do autobusu, biletu nie kasuje, a przecież w sumie to 2 osoby :D a potem ciśnie się brzuchem wszytkim siedzącym po głowach żeby wymusić miejsce. Niech taksówkami sobie jeżdżą.

Gość gość
gość dziś ale nastolatka czy ten chłop nie nosi w sobie drugiego człowieka - ale to się tyczyło wpisu że ciężarna moze zasłabnąć. Każdy moze zasłabnąć, nawet facet w kwiecie wieku.

Gość gość
ja powiedziałabym raczej że do autobusów wpychają się te niby cięzko schorowane starsze osoby z bolącymi nogami ;-) wtedy jakoś sa bardzo zdrowe ;-)

Gość gość
Powinniście się wstydzić ? czemu nie ustąpić ? Każdy kto powie że ciąża to nie choroba to powinien się dwa razy zastanowić...Ciąża to nie choroba tylko stan fizjologiczny tylko czasem w ciąży człowiek się czuje gorzej niż w chorobie. Czemu mamy ustępować ? bo tak WYPADA !!!! tak jak ludziom starszym.

Gość gość
Jest równouprawnienie feministki i kod o to tak walczą, nawet na swoim wiecu wołali "przecz z dyktaturą kobiet" :D podłożyli się na całego :D

Gość gość
Każdy może zasłabnąć tak ale w razie upadku wywołanego zasłabnięciem nie naraża życia dziecka bo go nie ma w sobie jeśli nie jest w ciąży,tak?

Gość gość
po cholerę taka krowa rozpłodowa się wozi komunikacją miejską? Tylko miejsce dla jeszcze jednej osoby tym bębnem zajmuje. Niech ją wozi sprawca bękarta, a jak owego nie ma to niech se szofera czy taksówkę wynajmie, tfu. Naprawdę kuźwa, no inwalidka z kartą niepełnosprawności :D prędzej ustąpie starej zrzędzącej babie w moherowym berecie

Gość gość
No to jak "wypada" to ustępuj, ja nie muszę.

Gość gość
gość dziś - Każdy może zasłabnąć tak ale w razie upadku wywołanego zasłabnięciem nie naraża życia dziecka bo go nie ma w sobie jeśli nie jest w ciąży,tak? - ...- No a jeśli nagle zemdleje grubas 150kg, a obok będzie stało 4letnie dzieck0 i on je przygniecie, to przecież wtedy naraża życie tego dziecka. Więc ustępujmy i grubasom.

Gość gość
Ojoj niech słabnie, może zdechnie a guwniak przy okazji :D

Gość gość
Jak jej się nie podoba stanie w autobusie, to niech zostanie w domu :) albo wozi się taksówkami :P

Gość gość
Najlepiej to niech kuźwa a autobusach siedzeń nie będzie! O, to jest wyjście

Gość gość
16:37 argument z doopy i bez sensu. Dyskutujesz z oczywistym faktem i jeszcze uważasz,że masz rację. Znieczulica i głupota przez was przemawia, zal mi was wszystkich.

Gość gość
Kobeta z Nowoczesnej Scheuring-Wielgus skandowała: "Dość dyktatury kobiet". Dlatego nie dam sie zdyskryminować ciężarnym! Nie będą wymuszać brzuchami żeby im miejsca ustępować! Koniec ich dyktatury :D

Gość gość
16:36 lecz się

Gość gość
Matki i ciężarne, ludzie was tutaj podpuszczają i trollują a wy wykacie jak przy lodzie :D

Gość gość
16:40 argument dobry, bo obala twój, a teraz nie masz na to odpowiedzi to o doopie pociskasz :D słaba z ciebie babka, pewnie byś chciała usiąść :D ale ja cie nie wezme na kolana bo zaciążysz i będziesz żebrać o alimenty :D

Gość gość
Grube ciężarne pustaki sie wkurzyły i wyzywają :d dobrze wam tak stójcie przez 9 miechów :D

Gość gość
gość dziś 16:36 lecz się nie mogę bo jestem w ciąży

Gość gość
gość 16:43 :D ale one przez te swoje urojone ciąże niczego nie kimają, tylko liczą już do przodu na co +500 wydają :D

Gość gość
Tak się tu jedna pluje, że ciężarna chroni siebie i swoje dziecko, że to w sumie dwie istoty. To niech zapłaci za dwa bilety!

Gość gość
16:43 odpowiadając muszę niestety zniżać się do twojego poziomu ;-)ten ''argument''pokazuje jedynie twój prymitywizm Nie ma już nic do dodania ;-)

Gość gość
gość dziś Dzieci do 4 roku życia jeżdżą za darmo :D

Gość gość
Racja, niech jezdza taxi

Gość gość
Przykre.

Gość gość
gość dziś 16:43 odpowiadając muszę niestety zniżać się do twojego poziomu oczko.gif ten ''argument''pokazuje jedynie twój prymitywizm Nie ma już nic do dodania oczko.gif . x Nie masz już nic do dodania, bo jak na prymitywa :D skończyły ci się argumenty :D

Gość gość
Dyskusja weszła na poziom gnojowiska. Jak można tak bojkotować stan jakim jest ciąża. Tylko prymitywi społeczni uważają, ze takiej kobiecie nie nalezy sie szczegolna troska. Szkoda ze zapomnieli ze nawet oni byli kiedys tym brzuchem, bebechem, ktory innych drażnił. Tak, jestem kobietą. Byłam w ciazy i mam dziecko ale nie mam 500+ bo mam jedno. Wiec nie jestem z tych co to dla kasy sie koci. Nigdy nawet w ciazy nie jezdzialm pojazdami komunokacji zbiorowej i nigdzie nigdy nie oczekiwałam przywilejów. Raz jeden jedyny pewien mężczyzna zaoferował ze zaniesie mi moje zakupy ze sklepu do samochodu. Były to moje pierwsze miesiace ciąży i jestem pewna ze nie wiedział o tym ze noszę dziecko. Sam z siebie to zaproponowal bo widzial ze mam wielką torbę zakupów a ja sie w duchu ucieszylam bo akurat bywało ze wtedy jwszcze krwawilam i mialam kategorycznie zakaz dzwigania. Skorzystalam jednen jedyny raz. Nigdy pozniej ani wczesniej. A tak to zawsze samochodem jezdzilam, do kosciola duzo wczesniej żeby zawsze usiąść, w kazdej kolejce swoje odstalam. Korona mi z glowy nie spadla bo sie dobrze czulam. Rozumiem jednak ze nie kazda kobieta dobrze znosi ten stan i uważam ze jako spoleczenstwo powinnismy jej troche ten czas ułatwić choćby zwykłą życzliwością w autobusie. Jezeli pani nie będzie typem pijawk to nie skorzysta i grzecznie podziekuje ale spytac zawsze można. Ja sama wielokrotnie ustepowalam miejsca starszym w autobusie i nieraz staruszka sama mówiła ze wysiada za 2 przystanki i zebym nie wstawala. Mysle ze każdy powinien miec swoją kulturę i jezeli sytuacja wymaga to skorzystac z oferty a jeżeli nie, to podziekowac.

Gość 1autor tematu
To co napisałam w pierwszym poście w ogóle nie podlega dyskusji. Zaś cała ta dyskusja potwierdza moją tezę.

Gość 1autor tematu
ty powyżej nie podszywaj się i nie pisz tu teraz głupot

Gość 1autor tematu
A ty się nie kompromituj bo topik ten adresowałam do ciemnogrodu czyli ciebie min.