Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jowita862889

Kupno mieszkania

Polecane posty

Gość Jowita862889

Czy ktoś mógłby mi doradzić, na co w szczególności zwrócić uwagę przy kupnie mieszkania 35-40m2???

Gość gość
A nie prościej zajrzeć na forum temu poświęcone ? x No chyba, ze jesteś debilnym spamerem, który zaraz poda receptę na szczęście dla wszystkich :P. x Na spamera wyglądasz, bo nawet nie napisałaś w jakim mieście tego mieszkania szukasz.

Gość gość
Chce tylko wiedzieć na co zwrocić uwagę przy ogladaniu potencjalnego lokum.

Gość gość
Ja też szukam mieszkania tylko raczej powyżej 60 m2 i jak narazie to wydaje mi się że lepiej kupić nie wyremontowane mieszkanie bo te wyremontowane są nieporównywalnie droższe. Po drugie to będzie mieszkanie na kredyt więc wysokość czynszu jest bardzo ważna bo nagle z 1300 robi się 1900 a to już duża różnica.

Gość gość
Na księgi wieczyste,

Gość gość
na rynku wtórnym? czy nieruchomość nie jest zadłużona- księga i społdzielnia nie wybierać kamienic tylko bloki żeby nie było piecyka gazowego w łazience czy kuchni tylko ciepła woda z sieci, ogrzewanie centralne pytać czy instalacja elektryczna jest wymieniona -to najważniejsza rzecz jesli chodzi o remont

Gość gość
Popytać czy nie ma głośnych sąsiadów.

Gość gość
Najlepiej po prostu porozmawiać z dobrym biurem nieruchomości. :) oni bez problemu doradzą Ci w takich kwestiach. Ja znalazłem swoje mieszkanie dzięki http://www.mpddeweloper.pl/ , pomogli mi w znalezieniu dobrej oferty.