Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam. Proszę podzielcie się swoją opinią. Bardzo staramy się o maluszka, niestety choruje na endometrioze i moja płodność jest zaburzona. Ostatnio kochałam się z partnerem w dni płodne, po tyg zrobiłam test ale była jedną kreska. Koleżanka mówi że to zbyt wcześnie a ja mam takie objawy: * ból głowy * zawroty głowy *wzdęcia *gazy * ból i wrażliwość piersi urosły o jeden rozmiar *ukłucia w brzuchu * częstomocz

Gość gość
Objawy na 9 miesiąc ciąży :D Pewnie zatrucie pokarmowe a nie objaw ciąży. Jeśli piersi po tygodniu urosły ci o rozmiar, to policz jakie bedą po 9 miesiącach :D

Gość gość
Ja jestem w 5 tygodniu ciąży i oprócz braku okresu to nie mam żadnych objawów. To niesamowite że kobiety które się bardzo starają mają objawy ciąży na tydzień przed okresem a te których ciąża zaskoczyła nie mają ich jeszcze długo. Tak czy siak, trzymam kciuki.

Gość gość
A co my k***a wróżki jesteśmy, jak uprawiasz seks to ZAWSZE jest szansa że jesteś w ciąży

Gość gość
Poczekaj jeszcze z testem.ja tez czekam cierpliwie ale poki Co to zdazylo mi sie male plamienie bylaw pewna ze to na @.jednak trwalo to zaledwie pol dnia.natomiast do @ mam jeszcze 5 dni I widze disc duzo mlecznego sluz. Mimo to cierpliwie czekam.pozdrawiam I zycze 2 kresek

Gość gość
Mi wyszły dwie kreski po takim plamieniu. Ale lepiej czekać do @

Gość gość
Kobiety, które nie mogą zajść w ciąże, a bardzo jej pragną często wmawiają sobie objawy ciąży. Jestem w 22tc, do 7-8tc oprócz braku okresu żadnych objawów, a potem rzyganko i omdlenia do mniej więcej 15tc. Za wcześnie zrobiłaś test.

Gość gość
To prawda test za wcześnie ale trzeba pamiętać że każda kobieta jest inna. Mnie od razu zaczęły bólec piersi i przed @ zrobiłam test i były || . Miałam też jakieś dziwne przeczucie obawy przed przyjmowaniem leków.

Gość gość
dziś No to moze I bam sie udalo ale nie na krecam sie.start sie juz 3 late wiec zobaczymy :)