Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja w aparacie, lustrze, jak widzę siebie

Polecane posty

Gość gość

A więc mam problem. Jestem ładna, niektórzy mówią, że śliczna i mam bardzo ładną twarz. Pewnie wiecie że w iPhone zdjęcia są odwrócone natomiast na snapie nie. Kiedy robię zdjęcie na tym pierwszym wychodzę okropnie! Twarz tak jakby była krzywa na jeden bok, jedno oko bardziej przymknięte i wgl nie ciekawie... Na snapie widzę siebie tak jak w lustrze, podobam się sobie. Kiedy odwróciłam zdjęcie ze snapa wygląda tak samo, niczym nie przypomina tego ze zwykłego aparatu. O co chodzi? Jestem nie za ładna czy niefotogeniczna, a może to coś innego? Wy też tak macie?

Gość gość
Pokaż oba zdjęcia to ocenimy. :) Wielu ludzi nie lubi się na zdjęciach oglądać tak samo jak nie lubią słuchać swojego głosu. Z drugiej strony znajomi mogą tak mówić aby Tobie nie robić przykrości, chociaż w to wątpię. Czy powtarzalnie nie wychodzisz dobrze na zdjęciach z telefonu?

Gość gość
Każdy tak ma.. chuj wie jak to jest naprawdę

Gość gość
To zależy, zazwyczaj wychodzę super ale są dni kiedy za żadne skarby nie zrobię dobrego zdjęcia...

Gość gość
Na snapie zawsze mam super zdjęcie ale na zwykłym aparacie muszę się postarać.

Gość gość
Ja też tak mam w lustrze podobam się sobie , jak zrobię zdjęcie to jakiś koszmar , gdzie jest prawda?

Gość gość
Prawdziwe są zdjęcia. Lustra zakłamują rzeczywistość, wygląda się w nich ładniej

Gość gość
gość dziś :D też chcę takie lustro! to te z bajki o śnieżcei i 7 krasnoludkach? gdzie takie można nabyć? pytam poważnie..

Gość gość
w lustrze możesz się ustawić, zrobić określony wyraz twarzy, poprawić fryzure itd że wyglądasz lepiej, a na zdjęciu uchwycony jest ułamek sekundy, stąd gdy przeglądamy wiele swoich zdjęć sami uznajemy o! tu wyszłam ładnie, a tu paskudnie:o to całkiem normalne:D

Gość gość
Też tak mam. W lustrze też nieraz nie podobam się sobie i dopiero spojrzenia i komplementy(pracuję w kontakcie z klientami) uświadamiają, że nie jest tak źle;)

Gość gość
Mam to samo. Zdjęcia deformują mi twarz :D nie wiem dlaczego tak jest, ale lepsze to niż bycie fotogenicznym i marnym w realu.

Gość gość
Co to snap?

Gość gość
Ja też paskudnie wychodzę na zdjęciu z telefonu komórkowego :)

Gość gość
hej dziewczyny to mnie pocieszyłyście :D bo ja byłam załamana i myślałam że naprawdę jestem brzydka jak na tych zdjęciach z kom.

Gość gość
W lustrze jestem całkiem ładna zaś na fotce z aparatu wyjątkowo cliwa

Gość gość
znam dziewczynę, która na zdjęciach wychodzi jak jakaś modelka.. niestety w realu nie jest nawet ładna, bardziej przypomina faceta.. Jednak muszę stwierdzić, że choć każdy kiedyś wzszedł choć raz źle na zdj (nawet Miaranda Kerr oj tak, aż nie do uwierzenia) to przyznam, że osoby wyjątkowo piękne często wyglądają ładnie na zdjęciach i tak samo jak w lustrze, bo właśnie takie osoby często są bardzo fotogeniczne, taka prawda.

Gość gość
Wiecie co pocieszę was , zrobiłam kiedys zdjęcie synowi , żeby sprawdzić jak to jest i w realu wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciu , do zdjęcia trzeba mieć dobre światło , ustawienie , dlatego nie wszystkie zdjęcia wychodzą ładnie , tylko niektóre z nich . Więc wygląda na to , że prawda to ta w lustrz.

Gość gość
pocieszyłyście mnie. Ja nie daję sobie robić zdjęć bo wyglądam na nich brzydko

Gość gość
Norma. To odbicie lustrzanego jesteś przyzwyczajona i nauczyłaś się tak postrzegać jako ty to ty.Inni będą zaś preferować przed twoim lustrzanym zdjęciem, normalne, bo zaś są przyzwyczajone do normalnego. WIększość ludzi tak, i to nie że jesteś brzydsza tylko inna, bo widzisz się z zupełnie innej perspektywy i czujesz się nieswojo, jakby Ty to nie Ty. A jeśli kompleksy dalej towarzysz, to tutaj jest video na ten temat, kompleksy są tak głupie i niepotrzebne: https://www.youtube.com/watch?v=rTg8IvmlKyE

Gość gość
Jedyne co jest inaczej to prawa/lewa ale postawcie kogos przed lustrem i praktycznie wygląda tak samo