Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość AAA

Pytanie głownie do mezczyzn :)

Polecane posty

Gość gość AAA

Kiedy facet pisze przez miesiac po kilka razy dziennie i nagle przestaje...co to znaczy? Nie jestes w zwiazku

Gość gość
znaczy, że mu nie odpisujesz

Gość gość
Jeśli byłaś obojętna na to co pisze, nie chciałaś się z nim spotkać, nie miałaś dla niego czasu itp itd to znaczy tyle że mógł sobie Ciebie odpuścić i teraz pisze do innej ..

Gość gość AAA
No wlasnie zawsze mu odpisywalam i zgodzilam sie tez na spotkanie. Tyle, ze dopiero w maju, bo wtedy bedzie w Polsce...dziwi mnie to, ze nagle przestal sie odzywac. Wczoraj i dzisiaj cisza. A zawsze pisal codziennie

Gość gość
hmm, to spróbuj zadzwonić. Wytłumacz mu że byłaś zdziwiona tym, że nie odpisuje bo zwykle robił to regularnie..

Gość gość
kretynko zawiersz znajomości w internecie?

Gość gość AAA
To poczekam jeszcze chwile, jak sie nie odezwie do jutra to wtedy zadzwonie lub napisze. Ogolnie nie jestem dziewczyna, ktora prosi sie o kontakt i wychodze z zalozenia, ze jesli facet nie pisze to znaczy, ze chyba nic nie chce. Juz tyle razy sie zawiodlam, ze musze miec pewnosc, ze facetowi na mnie zalezy...a jak bedzie zabiegal to i ja dam od siebie bardzo duzo. Nie jestem niedostepna, ale nie pisze pierwsza i nie robie pierwsza kroku

Gość gość AAA
nie masz prawa mnie wyzywac. Widzielismy sie w realu 2 razy, ale wrocil do kraju w ktorym pracuje. W Polsce bedzie dopiero w maju

Gość gość
Tak, ale to chyba żadnej ujmy Ci nie przyniesie .. A tak to będziesz się zastanawiać dlaczego nie ma kontaktu? To tylko jeden telefon a przynajmniej będziesz wiedzieć jak sprawa stoi..

Gość Daktyl665
Jeśli ty nigdy nie pisałaś jako pierwsza, to może pomyślał, że się narzuca. Druga opcja - ma ciężki tydzień i nie ma nastroju na pisanie.

Gość gość
10;47 A moze to kobieta pisze ,a nie facet. Sporo osob podszywa sie.

Gość gość
Mialo byc do 19;47

Popieram wypowiedź Daktyl665. Napisałaś, że nie zaczynasz rozmowy. Prawdopodobnie sprawdza, czy znajomość z Tobą ma jakikolwiek sens, tzn. czy sama wykażesz inicjatywę, lub właśnie uznał tę znajomość za nie rokującą i ją skończył.

Gość gość
Stwierdził, że nie będzie się zadawać z królewną z drewna, dla której problemem jest napisać od czasu do czasu jako pierwsza.

Gość gość AAA
My piszemy przez fb i poznalismy sie na imprezie, wiec na pewno nikt sie pod niego nie podszywa...zdarzalo sie, ze z 2 razy napisalam pierwsza, ale z reguly robil to on...Nie wiem czy mogl pomyslec, ze sie narzuca skoro zawsze kiedy pisal, ja mu odrazu odpisywalam, czasami tez do niego dzwonilam, bylam chetna na ten kontakt Kolega napisal, ze byc moze ma zly tydzien. Dlatego odezwe sie do niego za jakies 2-3 dni jesli dalej tego nie zrobi... A myslicie, ze moglby mnie swiadomie przetrzymywac?

Gość gość AAA
Aha i to nie jest tak, ze robie z siebie krolewne i to on ma pisac pierwszy i koniec, ale o to, ze ja nie wiem czy on czasem nie znudzil sie juz tym pisaniem...poza tym poki co traktuje mnie jak kolezanke, nic mi nie obiecuje, wiec nie chce wyjsc na osobe, ktora sie wkrecila

Gość gość
To chyba drugi Twój wątek? O tym, ze dużo pisaliscie, najpierw on pytał o inna koleżankę ale ona była zajeta i zaczeliscie duzo pisac, na żarty pisaliscie ,,ze go kochasz i on Ciebie". To Ty?

Ja bym odebrał takie zachowanie w ten sposób, że to relacja, w której ja się staram, a druga osoba jest znudzona / odpisuje z grzeczności. No może jeśli 2 razy napisałaś i zadzwoniłaś, to tak nie myśli. Trudno powiedzieć.

Gość gość AAA
Bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Poczekam i napisze...

Gość gość AAA
21:01 tak, tak to moj drugi watek

Gość gość
"...poza tym poki co traktuje mnie jak kolezanke, nic mi nie obiecuje, wiec nie chce wyjsc na osobe, ktora sie wkrecila" Następna za przeproszeniem baba, nie chce wyjść na osobę, która się wkręciła... a wkręciła się na maxa, typowe :-D ...teraz brakuje jeszcze żeby mu napisała że jest wstrętnym ch... i go nienawidzi, bo inaczej mógłby pomyśleć że go lubi

Gość gość
No bo widocznie jesteś dla niego tylko koleżanką z która Milo sobie poromawia, a Ty sobie wyobrazasz za dużo. Być może poznał kogoś i w ta nowa znajomość inwestuje czas a Ty się tu zastanawiasz... Sama teraz napisz do niego dla odmiany, tylko bez żadnych pretensji typu ,,czemu się nie odzywasz"? Zobaczysz jak zareaguje.

Gość gość
Opieprz go, co sobie myśli, powiedz że rodzicom powiedziałaś, że miałaś plany ;-)

Gość gość
co za tragedia. juz 2 dni nie odpisuje. przeciez był weekend i pewnie ostro imprezował. za pare dni przejdzie mu mega kac i znow napisze. a moze w koncu poznał jakąś dziewczynę w realu i nie moze teraz pisac, bo było by to nie kulturalne.

Gość gość
On pracuje to mu to może nie przeszkadza, ale ja nic nie robię tylko czekam cały dzień aż coś napisze, faceci to jednak dopki!

Gość gość
To może oznaczać tylko jedno... żona się dowiedziała i teraz go kontroluje :P