Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Kobiety biorą sobie byle jakich facetów a potem narzekają jak im ciężko

Polecane posty

Gość gość

i cierpią na tym niewinne dzieci... Nie szkoda mi takich kobiet, mówię poważnie. Pamiętam jak jeszcze byłam w szkole, teraz na studiach i nigdy nie chciałam byle kogo a koleżanki śmiały się, że nie mam żadnego chłopaka tylko kolegów. Rodzina, rodzice wypytywali się o "kawalera". Jak patrzyłam i nadal patrzę na te koleżanki i ich chłopaków to tak sobie myślałam... w życiu bym nie chciała mieć takiego faceta, już wolę być sama. Na dobre mi to (póki co) wyszło. Teraz część moich znajomych, koleżanek już ma dzieci (25<) prawie wszystkie wychowują te dzieci samotnie... widzę też kobiety nieco starsze, jak "zmarnowały" sobie życie (ono jeszcze trwa, ale co z tego) męczą się z leniwym facetem, z dzieciakami i nie mówię tu o jakichś patologiach tylko zwyczajnych rodzinach. I o czym to świadczy? Tak bardzo napierały na to by mieć kogoś a teraz cierpią... i robią z siebie bohaterki. Często się słyszy, że ona taka mądra a ma męża gbura, chama co to ją traktuje jak podnóżek, nie pomaga... dobra może i tak, ale czy mądra? że stworzyła rodzinę z kimś takim i naraziła na to swoje dzieci? Albo skazuje je na wychowywanie się w niepełnej rodzinie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować