Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o takiej dziewczynie? opis

Polecane posty

Gość gość

Lat 22, uczy się, obecnie nie pracuje, bo zmienia pracę, nie ma zbyt dużej ilości znajomych, jedynie z kręgu szkolnego i to też nie jakoś super dobre znajomości. Nie chodzi na imprezy, jedynie wyskoczy czasem do pubów czy na domówkę.

Gość gość
Dziewica? Jeżeli nie, to dobrego zdania o Tobie nie mamy 🖐️

Gość gość
Dziewica. Opis nie jest o mnie, a o dziewczynie z mojego towarzystwa, poznaliśmy się na domówce. Nie chodzi do klubów, nie miała partnerów, ani chłopaków, nie jest latawicą. Lubi czytać, chodzi do teatru (nawet sama! interesuje się sztuką) i kina. Ma samochód, radzi sobie w szkole.

Gość gość
Widocznie jest w tym samotna, bo nie lubi imprez i chlania, woli iść do teatru za hajs który by przepiła

Gość gość
pewnie gruba

Gość gość
Pelno letnia dziewica 0/10 nawet szpetne grube uprawiaja seks

Gość gość
Moje wnioski po szczątkowych informacjach: 1) nie chodzi na balety, bo może nie jej klimat 2) chodzi na domówki i do pubu, więc raczej nie po to aby kolorowanki robić, ale po to aby popić i się spotkać z ludźmi 3) może ma grono swoich przyjaciół, których nie widuje codziennie i lubi spotkać się raz na jakiś czas 4) chodzi do teatru i kina, bo to jej pasja i zamiast wydać na browar, woli zainwestować w siebie i spektakl 5) ma samochód, więc jest zaradna, zdała prawko 6) pracowała, więc nie jest leserką, bo dodatkowo się uczy myślę, że to dobra dziewczyna, która nie leci na byle kogo