Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent na urodziny

Polecane posty

Gość gość

Witam , moja przyjaciółka nie długo kończy 22 lata i nie wiem co można by jej kupić na urodziny, może ma ktoś jakieś kreatywne i fajne pomysły? Pomocy a no i kosmetyki odpadają bo ma ich pełno :)

Gość gość
Dlaczego osobę której w ogóle nie znasz nazywasz swoją przyjaciółką? To taka moda, żeby wszystkich obcych ludzi nazywać przyjaciółmi? Czujesz się wtedy cool?

Gość gość
Kup jej dużegp kebaba z sosem czosnkowym. Mmmmm...

Gość gość
Znam ją dość dobrze ale przez jakieś 15lat wykorzystałam wszystkie pomysły jakie miałam a w tym roku mam dużo pracy i ona też nic nie chce może jest coś teraz na trendzie na prezenty ? Nie jestem w temacie ktosiu.

Gość gość
Może coś z biżuterii jakaś bransoletkę lub wisiorek

Gość gość
A może coś praktycznego i też związanego z urodą, np. Depilator? Ja kupiłam siostrze świetny, wielofunkcyjny depilator panasonica połączony z golarką. :) ucieszyła się, ponoć dobrze jej się sprawuje.

Gość marysiulka
zamiast kolejnej rzeczy może warto za sponsorować kurs w szkole New-Nails moja koleżanka skończyła tam kurs wizażu i na prawdę teraz świetnie potrafi podkreślić swoją urodę

Gość gość
Jaki budżet? Może kosmetyki smaochodowe będą fajną opcją? 1.total-care.pl/product-pl-235-COCKPIT-300-ml-8-ZAPACHOW- PERFUMOWANYCH-preparat-do-czyszczenia-i-konserwacji-elemento w-plastikowych.html 2. total-care.pl/product-pl-243-Preparat-Szyba-1l-8-ZAPACHOW-PE RFUMOWANYCH-pianka-preparat-do-czyszczenia-szyb.html No i bedzie to taki naturalny i praktyczny prezent dlamiłośnika motoryzacji

Gość gość
Dla kobitki kosmetyki samochodowe ? no chyba, że jest jakąś fanka motoryzacji. A może coś dla niegrzecznych dziewczynek ? może coś ze sklepu erotycznego. Bardzo fajne nowinki można znaleźć w tym sklepie http://wzaufaniu.pl/. A jak by Pan chciał zwiększyćdoznania seksualne to w tym sklepie można kupić super tabsy http://wzaufaniu.pl/pl/p/LONG-MEN-na-potencje-3-opakowania/9418.

Gość alicja1000
no a co ta przyjaciółka lubi? co czyta? ma jakąś pasję? usiadz i pomysl chwile, a znajdziesz cos na 100%

Gość gość
moja przyjaciółka nurkuje i ma niedługo urodziny nie wiem co mam jej kupić w zwiazku z tym - płetwy?xD nie znam sie..

Gość gość
te płetwy wcale nie byłyby takie głupie, ale jest to raczej droga rzecz jak i cały sprzęt do nurkowania. Mój chłopak wędkuje i ostatnio na didwear.com zamówiłam dla niego koszulke dla wędkarzy i widziałam, że mają też dla nurków. Jakość mogę pochwalic, więc jeśli wzory się spodobają, to moim zdaniem dobry pomysł na prezent!

Gość kokspoks
faktycznie przyjemne te koszulki :) jeszcze z takimi sie nie spotkalam w normalnych sieciowkach

Bardzo lubię spersonalizowane prezenty, takie które są niepowtarzalne dla odbiorcy. Zastanawiam się nad kupnem jakiegoś zabawnego trofeum bądź medalu dla mojej drugiej połówki, do czego zainspirowała mnie oferta http://www.puchary-trofea.pl/ .

Gość Wakinanka
ja bym brała coś praktycznego, ale związanego z zainteresowaniami ;) Wszystko zależy od osoby, ja dostałam na urodzinki głośnik przenośny z panasonica-strzał w dziesiątkę, zwłaszcza przy lenim sezonie. Lubię zawsze słuchać muzyki, a na działce np taka opcja jest dużo praktyczniejsza ;) Przysiądź i zastanów się co może jej się przydać, albo co lubi najbardziej robić i kup jej cos z tym związanego

Gość kasia

A zerknij sobie na stronkę wassermanna, na pewno tam coś znajdziesz 😆

Gość nan

Zegarek? Ja ostatnio sobie kupiłam jordan kerr, bo są tanie i ładne 😉

Gość tomek
Dnia 16.05.2019 o 10:18, Gość nan napisał:

Zegarek? Ja ostatnio sobie kupiłam jordan kerr, bo są tanie i ładne 😉

dziewczyna zażyczyła sobie zegarek tej firmy na gwiazdke 🙂 musze w końcu zamówić... taki jakby złoty na bransolecie

Gość Filipoo

moja dziewczyna jest bardziej sportowym typem człowieka i kupiłem jej smartwatch xonix tak apropos zegarków :)