Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedyś dałam tu temat, ze nakryłam córkę na seksie i wiecie co?

Polecane posty

Gość gość
po co aż tyle dziewczyn przystępuje do bierzmowania jak nie chcą zachować dziewictwa do ślubu ? po co aż tyle kobiet bierze ślub kościelny jak wyzywają księży od pedofilów, nie są wierzące a chcą ślubu kościelnego ?

Gość gość
Po 1. "wystarczy przymusa wizyta u ginekologa i kara pieniężna za seks przed ślubem" To klasyfikuje się jako łamanie prawa człowieka do wolności, a co za tym idzie także do złamania Konstytucji RP, która tę wolność gwarantuje każdemu obywatelowi. Wyjedź do krajów arabskich, tam tak jest, że kobieta nie ma żadnych praw ani swobód, jest 'rzeczą'. X Po 2. "mów co chcesz puszczalsko zdziro jestem oburzony tym że nie ma dziewic i co raz więcej kobiet się puszcza" Jestem facetem, mam 19 lat, chodzę do LO i jakoś nie zaobserwowałem u rówieśniczek tego, o czym mówisz. Może zachowanie jakie opisujesz występuje gdzieś na zabitej dechami dziurze?

Gość gość
Co potwierdzają Badania????

Gość gość
Barrranek dziś wyjdź z tematu bo nie chce mi się pisać z puszczalską niedziewicą jest możliwość sprawdzenia czy kobieta współżyła niezależnie czy jest błona czy jej nie ma

Gość gość
Zgaduję z zamkniętymi oczami, że źródłem tych badań jest fronda.

Gość gość
gość dziś Tylko duża wiekszość bierze ślub i najśmieśniejsze w tym że kościelny więc po co ?

16 lat to teoretycznie jest nieco wcześnie, ale mleko już się rozlało i nie ma co płakać tylko trzeba działać. Btw - niektóre nastolatki są bardzo dojrzałe jak na swój wiek więc i tych 16 lat bym tak nie potępiała. Szkoda, że chwilę nie zaczekała ale nie ma co panikować. Nie jest też jakimś dzieckiem więc nie popadajmy już w obłęd.

Gość gość
gość dziś nie zgadłaś

Gość gość
a co taki mąż prawiczek zaoferuje swojej zonie w noc poslubna? spust po 15 sekundach? marna to nagroda za pieczołowicie uchowany wianuszek :D

Gość gość
Zagranica nikt nie gada o sexie przedmałżeńskim Z jakiej wiochy jestes cioto ?

Gość gość
Co do ślubu, to ty nie wiesz, że największe przekręty robi się właśnie 'na gębę'?!

Gość gość
Kobieta jest wolna jednostką! Jeśli chce to moze współżyc i przed ślubem. Kwestia tylko jej podejścia oraz wieku. Aha ja straciłam dziewictwo majac lat 25 i oczywiście zostalam Wysmiana ze nie mam tego za sobą!!! Przez 2 facetow wysmiana- więc przestańcie pisać że to dziewictwo dla was takie jest ważne.

Gość gość
To idź do sejmu i zgłoś swoją propozycję zmiany w prawie. Pawłowicz jeszcze sama osobiście cię wyniesie za drzwi.

Gość gość
Jak można wysmiać kogoś, że jest dziewicą? :( To jacyś pseudofaceci byli.

Gość gość
pierwsze badania mówi że czekanie z seksem do ślubu daje gwarancje na udane małżeństwo bez zdrad.Niezależnie od religijności przypominam że to nie wiara przyczyniła się do trwałości! drugie badania mówi o tym że im mniejsza liczba partnerów seksualnym tym trwalszy związek i że nie warto szaleć za młodu bo potem będzie katastrofą dla związku i małżeństwa bo wiadomo że taki facet zdradzi.

Gość gość
gość dziś mit prawiczki potrafią przy pierwszym stosunku dłużej uprawiać seks niż tobie się może wydawać.

01:24 - Podaj źródła. EDIT: Oczywiście niezależne, niezwiązane z żadnym klerem obojętnie której wiary. I, surprise, mogę z marszu wymienić kilka małżeństw w których "czystość" była obopólna a związki były co najmniej ch*jowe.

Gość gość
Ja poproszę o źródło tych 'badań'. Pełne opracowanie opisujące eksperyment, z podziałem na grupę kontrolną, nazwiska naukowców, którzy to przeprowadzili oraz notatkę prasową w czasopiśmie naukowym, zajmującym się tematem.

Gość gość
Dlaczego mężczyźni wyśmiewają dziewicą bo chcą żebyś wpadła w zakłopotanie i dała im szybciej seks.

Gość gość
*dziewice

Gość gość
Barrranek dziś co 2 małżeństwo się rozpada właśnie przez ten seks przedmałżeński wiadomo że facet który sypiał z kobietami wcześniej w związkach nie wytrzyma do końca życia z jedną.

01:32 - Guzik prawda. I tutaj spokojnie znajdę sporą ilość par, które zaprzeczą twojej idiotycznej tezie. I dalej: podaj dowody, konkretne badania.

Gość gość
Ty weź się rozbiegnij i w ścianę jeejbnij

Gość gość
01:05 Każda. Jak któraś jest jeszcze dziewica w 3 klasie gimbazy to chyba jaka ciamajda lub okularnica bez sexapilu.

Gość gość
"co 2 małżeństwo się rozpada właśnie przez ten seks przedmałżeński" Dawno nie widziałem, aby ktoś takie farmazony gadał. A mówili 'nie wchodź na kafeterię bo raka z przerzutami dostaniesz od przesiadujących tam debili', cóż trzeba było się ich posłuchać. A teraz, gdzie miałem zapisany ten numer na onkologię?

Gość gość
Barrranek dziś mylisz się i to bardzo Drugie badania "Okazało się, że największe zadowolenie ze związku deklarowały kobiety, dla których mąż był pierwszym i jedynym partnerem seksualnym" Naukowcy ostrzegają, że nie warto prowadzić zbyt rozwiązłego życia seksualnego. Obecnie wiele dziewcząt uważa, że jeżeli „wyszaleją się” w młodości, będą miały bardziej udane życie małżeńskie. Okazuje się, że jest wręcz przeciwnie. "Tymczasem wciąż wzrasta liczba rozwodów. W USA rozpada się co drugie małżeństwo, a Polska szybko goni te statystyki" źródło http://kobieta.wp.pl/recepta-na-udane-malzenstwo-mala-liczba-partnerow-seksualnych-5982740951802497a

01:37 - Ale to co wysłałeś to tylko subiektywna ocena par na satysfakcję w związku a nie dowód na to, że takie związki rozpadają się bo ktoś uprawiał seks przed ślubem. A co jeśli załóżmy zaczęłabym współżyć w tym samym wieku co zaczęłam ale jedyne co by się różniło to to, że byłabym po ślubie bo np. wcześniej wyszłam za mąż? Absurd.

Gość gość
Wiele moich koleżanek miało pierwszy raz w pierwszej gimnazjum

Gość gość
Ci, którzy dłużej czekają, są potem bardziej zadowoleni z seksualnego aspektu związku" - zwraca uwagę Busby. Jego zdaniem jest tak dlatego, że zdążyli się oni "nauczyć rozmawiać, posiedli też umiejętności potrzebne do rozwiązywania problemów, jakie się później pojawią". źródło: http://www.polskieradio.pl/23/266/Artykul/288942,Seks-przed-slubem-Naukowcy-przestrzegaja Wypowiedź psychologa dlaczego ludzie się zdradzają "Często jest tak, że u podłoża zdrady tkwią bardzo poważne zaburzenia w komunikowaniu się partnerów." źródło: http://www.lifestyle.newseria.pl/newsy/coraz_wiecej_osob,p998308263