Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sieg heil feminazistki

Czy są tu jakieś czarnomarszowe faminazistki? Albo takie które szły w innym

Polecane posty

Gość sieg heil feminazistki

Albo takie które szły w innym marszu pod transparentami CHCĘ ARABKĘ ZA SĄSIADKĘ? Nie wstydzicie się? Przeciez w necie krąży mnóstwo filmików z wypowiedziami tych feminazistek obnażających ich yntelygencje na poziomie eugleny zielonej :D Nie wstydzicie się za nie?

CHCĘ ARABKĘ ZA SĄSIADKĘ? x :D :D :D a Araba za dupczyciela, tak powinno to brzmieć. ciekawe czy feministki nie brzydzą się, że będą np. no nie wiem, nie wiem. zaraz po kozach.

Gość gość
są normalne feministki co na debilne marsze nie łażą,z normalnymi poglądami,te dzisiejsze feministki to karykatury

te normalne też nie są zbyt normalne, ale masz rację - tak źle jak teraz to nie było nigdy:D widzieliście program Skandaliści z Marianem Kowalskim i co się od/j/e/b/a/l/o pod koniec?:D weszła... wtoczyła się mało rozpoznawalna, żądna atencji, fioletowowłosa, najarana/najebana illuminati/indygo femina i zaczęła starać się wygłaszać swoje tezy poprzez opary etanolu. Prowadząca Gozdi zesrała sie ze wstydu. wtedy padło pytanie z publiczności o to, co pani feministka na traktowanie kobiet w islamie, a ona na to, że to trzeba przeprowadzić badania, bo jest na świecie parę islamUF:D:D:D:D:D:D jakby to był JKM to by ją rozjebał śmiechem:D

Gość gość
normalne są normalne ,możesz pracować jak chłopcy wybiją się na wojnach i dzieci będą ci przymierać z głodu możesz głosować,bo babe uznano w końcu za człowieka,kiedyś nie była człowiekiem broken

Gość gość
broken jestes SUPER! :D

normalne są normalne ,możesz pracować jak chłopcy wybiją się na wojnach i dzieci będą ci przymierać z głodu możesz głosować,bo babe uznano w końcu za człowieka,kiedyś nie była człowiekiem broken x tutaj widzę też zwolenniczka jaranka przed występem:D

Gość gość
up