Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa obrzydzila mi kp mówiąc ze to namiastka seksu

Polecane posty

Gość gość

Ze powinnam jak najdłużej karmić jeszcze swojego polroczniaka bo to namiastka seksu. Zamurowalo mnie. Nie pytałam juz dla kogo ta namiastka ale to obrzydliwe. Wiem ze brat męża był kp 3 lata. Mój syn juz powoli zaczyna odrzucać chyba pierś bo źle się zachowuje i szarpie i naciąga. Szkoda mi ze będzie jadł chemię ale ona tez mi dodatkowo obrzydza

Gość gość
Nie karm kp bo to faktycznie namiastka seksu chcesz by twoje dziecko robiło ci dobrze? Fuuu. Ja nie karmie bo to obrzydliwe

Gość gość
W polszy jest jakaś obsesja cyckowa. Mieszkam za granica i jak ktos karmi butelka nikt sie nie dziwi. Pytają sie nawet jak chcesz karmić i nikt nie robi wyrzutów. Polki wyjdźcie z tej mentalną Afryki bo sie zajedziecie i skonczycie z depresja czego wam nie życzę

Gość gość
tesciowej brak fiuta sie rzuca na leb

Gość gość
Powiedz jej że to obrzydliwe co mówi a co do karmienia to rób wg wlasnych poglądów bez oglądania na głupich ludzi. Nawet doradzałabym unikać kretynów. Dla twojego zdrowia psychicznego

Gość gość
ohydna baba. moze ona tak 3 lata karmila dla satysfakcji seksualnej, ja np.nie jestem taka zboczona i nigdy nie poczytywalam tego jako sprawe seksualna. masakra

Gość gość
kiedy ja karmiłam piersią, to moje sutki były jakieś takie nie wrażliwe, że nawet jak były pieszczone to nie odczuwałam żadnej przyjemności :) Nie wiem jak ktoś może odczuwać przy karmieniu piersią.

Gość gość
Pedofilka. Ale ty też rozumem nie grzeszysz, skoro tak się przyjmujesz głupim gadaniem.

Gość gość
Gratuluje Zboczonej tesciowej. Dlugo karmilam piersia ale nigdy nie widzialam w tym aspektu seksualnego. Ta kobieta to jakas wariatka.

Gość gość
zboczona to ona jest, niestety. Szczyciła się tym, że ktoś kiedyś wziął jej syna za jej partnera, mówila te ż że jej syn to "wspanialy samiec"

Gość gość
nienormalne

Gość gość
To co powiecie o tych od kp do 4-5 roku dziecka ?