Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pocałunek po alkoholu z inną osobą

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam taki problem. Mój chłopak był ostatnio na baletach (nigdy nie chodzi sam byla to impreza z pracy) bylo duzo alkoholu. Przesadzil, tanczył z jakąs typiarą i z czasem pocałowali się na parkiecie . Kiedy zorientował się co zrobił od razu wyszedł z baletów. Jesteśmy 7 lat ze sobą i nigdy coś takiego się nie przytrafiło. Powiedział mi o tym na drugi dzień , szczerze wyszłabym od razu gdyby nie fakt ze ja kiedys też go okłamałam. Tez za duzo wypilam i calowalam się z innym po alkoholu. Wtedy mu się przyznałam. Czyli wychodzi na to ze oboje zrobilismy to samo. Co o tym sądzicie? Jest sens to ciągnąć? Kiedyś uważałamto za zdradę. Ale od pocałunku do seksu jeszcze daleka droga. Mam mętlik w głowie

Gość Nie_mogę_tego_przemilczeć
Jednym słowem, świetnie się dobraliście. Alkohol nie sprawia, że robimy coś, czego nie chcemy tylko dodaje nam odwagi do zrobienia czegoś, czego pragniemy, a normalnie byśmy stchórzyli. Pocałunek to zdrada, ale jeśli wam to nie przeszkadza, to nie widzę problemu. Powodzenia

Gość gość
Świetnie z chłopakiem nadajecie się właśnie na to forum. Sami swoi.

Gość gość
"mój chłopak był ostatnio na baletach" - dalej czytać nie trzeba, od razu widać że patologia.

Gość gość
tanczył z jakąs typiarą x po tym widać, że element