Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje życie to pasmo nieudanych relacji

Polecane posty

Gość gość

Każda moja znajomość z kobietami prędzej czy później się kończy. Jeżeli zabiegami o ładniejsza to mnie olewala, zazwyczaj jest fajnie ale zawsze jak juz chce coś więcej to jest żebym dał sobie spokoj. Staram się i g****o z tego wychodzi. Albo ładuje we friendzone albo zaczynają się wykrety. Jak juz się uda to z kobietą która chciała w eks wywołać zazdrość albo w takiej która chciała być z kimkolwiek bo nikt jej nigdy nawet nie poderwał mimo że miała 24 lata. Nie potrafię tego zrozumieć dlaczego mnie olewaja. Ostatnio z jedna rozmawiałem. Byli fajnie az nagle napisała żebym dał sobie jednak spokój bo ona nie ma czasu wiec z tego i tak nic nie wyjdzie. Mam 24 lata i nie rozumiem dlaczego tak jest!?

Gość gość
Up

Gość gość
Nawet jak na kafe napisze to ludzie maja to w d***e

Gość gość
nie mają w d..pie ale za mało napisałeś? czego ty w nich szukałeś co one chciały? w co grały przez jaki czas.. to podstawy, ale napisz chociaż jaki masz temperament, znak z zodiaku cokolwiek..

Gość gość
Moze czuc od.ciebie desperacje moze gdzies popelniasz blad?

Gość gość
Zastanów się nad swoim zachowaniem, może jest w nim coś odpychającego. Poza tym desperację czuć na kilometr. Wyluzuj trochę.