Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 25

Polecane posty

_iftar_ dziś Było rzeczą zadziwiającą, że mimo nagłośnienia tej sprawy, sprawa się wlokła. Składaliśmy zawiadomienia w różnych sprawach.Zderzaliśmy się ze ścianą Może wynikało to z charakteru tych spraw. Były złożone, niespotykanych w starym systemie. Trudne intelektualnie, skomplikowane. Prokuratura odrzuca, umarza. Ciągle z tym walczyliśmy. – relacjonował chore kontakty KNF z gdańskimi prokuratorami, którzy robili wszystko, by ukręcić łeb sprawie Amber Gold. x x No to albo - albo...

otulona_snem dziś (Zrobił bo jeszcze dwa lata temu do kardiologa czekało się ok 3 miesięcy. Co oczywiście też było i jest skandalem. ) o kolejna bzdurna generalizacja,w roznych czesciach PL i roznych jednostkach czeka sie roznie,niektore jednostki tez inaczej reaguja na tzw"cito",inne maja to gdzies,ze u ciebie czekalo sie ok 3 miesiecy,czy tam czeka to nie znaczy,ze wszedzie tak jest,w jednych jednostkach czeka sie dluzej w innym krocej x x x Nie wiem ile "u mnie" czekało się do kardiologa ale o ile pamiętam o trzech miesiącach pisała kiedyś Iftar w sprawie swojego ojca.

Gość gość
Jak zwykle najwiecej do powiedzenia ma emigrancka siedzaca w Niemczech :D

Gość gość
Od rana siedzi u "najwiekszego porabanca" i sie produkuje :D

otulona_snem dziś nie pamietam co pisala Ifka,ty chyba tez jestes uczestnikiem takich wizyt z racji choroby,ktora ciebie neka-po tylu zawalach chyba tez jestes pod opieka specjalist kardiologa-no przynajmniej na logike powinienmes byc,to nie wiesz ile ty czekales? no nieistotne x x Wiem ile czekałem. Od paru godzin do tygodnia... Nie korzystam z publicznej służby zdrowia pod tym względem.

otulona_snem dziś jasne,a co ty innego mozesz napisac smiech.gif przyznac komus racje to przeciez wielkie nieszczescie i jaka udreka dla kogos takiego jak ty smiech.gif ech x x Jeśli takowa posiada to mu ja przyznaje.

Jedynym normalnym był śp prof Religa. x x Dokładnie. Reszta to jakieś mniejsze czy większe nieporozumienie.

Dzieki Iftar za potwierdzenie... Chyba nie bardzo bolało? A 9 miesięcy to nie tylko dramat ale i skandal nad skandale...

_iftar_ dziś Osobowość dramatyczna Silny człowiek w klatce alkoholu i papierosów. x x Tych wybitnych słabości również dopadają. Bo wybitni też są tylko ludźmi.

Dla pocieszenia niektórych dodam, że na wizyte u pani doktór która mnie leczy i będzie operować czeka się dosyć długo mimo sporej sumy za wizytę (200-300 zł) a przyjmuje tylko w jednym miejscu w Polsce, w Warszawie.

Pomysł na służbę zdrowia jest jeden. Nazywa się 'KASA". Kasy nie ma to i żaden pomysł inny nie wypali. Wszystkie braki, łacznie z lekarzami wynikają z braku kasy.

Gość gość
otulona_snem dziś nikt nic nie wiedzial,nie bylo zadnych numerkow,na spokojnie pytanie kiedy pojawi sie lekarz-dostawalo sie opryskliwa odpowiedz,do tego w cierpieniu bo zdrowia jak wiadomo tam nie pojechalam-nigdy mi sie nie zdarzylo tyle czekac i w takich strasznych warunkach xx O.O. Czyli taka wyszczekana i hop do przodu jesteś tylko w necie.. tak też myślałam. Jak moją matkę z kolką nerkową w taki sposób zbywali i traktowali na sorze, to po godzinie zrobiłam taką aferę, że przyjęli ją z pocałowaniem w rączkę po chwiluni. I oczywiście nie zrobiłam burdelu, bo kolejka była taka a taka, tylko zrobiłam dym, bo już taką łaskę te święte krowy robiły, że udzieliły jakiejś informacji, że przeszło to ludzkie pojęcie.

Gość gość
Otulina, tak z ciekawości - czemu teraz nie napisałaś (tak jak stronę temu szatynowi) Iftarze, że to, że jej ojciec czekał 3 miesiące nie znaczy, że wszędzie tyle się czeka? ;)

Gość gość
Alkoholiczka znowu nie ma gdzie pójść i musi siedzieć u strasznego Shatyna :D

gość dziś ... x x Z jednej strony robienie "dymu" jest uzasadnione ale często jest i inna strona. Oni tam pracują na granicy wydolności fizycznej. Znam to również z drugiej strony. Miałem stosunkowo niedawno z tym do czynienia... Jak byłem z moim ojcem a później z moją mamą na SORze... A więc prawda nie jest taka oczywista.

Gość gość
Bruno, akurat tamte dziunie były 2h po zmianie warty na dyżurze. Popijały kawkę klepiąc sobie w klawiaturki bezstresowo, chwilę wcześniej całą poczekalnia była świadkiem tego, jak lekarz dał jednej burę za to, że jakieś tam wyniki rtg leżą pod jej ręką, a on czeka na nie od 15 minut. Także akurat w tamtym momencie sytuacja była bardzo klarowna. Daleko mi od robienia awantur bez przyczyny, zresztą nawet kiedy takowa zaistnieje, często gęsto wolę to przemilczeć w imię swojego zdrowia psychicznego ;)

Gość gość
I znowu mamy tu dziś jak na dłoni przepiękny przykład na to, jak z normalnej rozmowy Otulona stara się zrobić pretekst do zaczepki, chamskiej odpowiedzi i wbicia szpilki. Domena to maluczkich.

Nawet mi było ciebie Otulona szkoda jak tak po tobie jechali przez ostatnich kilka dni. Ale widzę, że niepotrzebnie, bo jednak twoje chamskie usposobienie wychodzi na każdym kroku, kiedy tylko wpadacie tu na loginach w wir wymiany poglądów. Ty ich nie wymieniasz, ty przedstawiasz swoje i obśmiewasz inne. Więc kto mieczem wojuje, od miecza ginie..

Gość gość
gość dziś x Ty detektywie,a skąd wiedza kto zadawał te pytania? Skąd wiesz,że to ona? Poza tym,co innego robić awanturkę będąc zdrowym w czyimś imieniu,a co innego będąc osobą chorą.Myśl to nie boli.

Gość gość
Umierająca nie była jak rozumiem, a skoro miała siłę sobie jeszcze z panią dr pogr***ać po 8h, to jak mniemam miała siłę pogawędzić sobie i z panią rejestratorką. Poza tym nie trzeba robić zaraz dymu, wystarczy raz, acz konkretnie zwrócić uwagę, tak, żeby w pięty poszło. Podobno Otulona jest w tym mistrzynią, więc chyba nie miałaby z tym problemu. Ale na chorobę pt "kozak w necie, pisda w świecie" nie ma faktycznie lekarstwa i nawet miła pani rejestratorka tu nie pomoże 🖐️

Gość gość
p.s. Zaloguj się 😴

Gość gość
Zadanie pytania,to nie pogadanie.Trudno Tobie idzie dedukowanie.Mniemać to sobie możesz,jaka pogoda 15 lipca będzie.

Gość gość
,jak sobie wtedy z Pania dr porozmawialam,na temat tej calej sytuacji xx no raczej pogadanie :o 🖐️

Gość gość
w tvn24 właśnie pokazują na żywca Białystok - mimo tego, że nie pada śnieg i warunki pogodowe nie są złe, drogi i skrzyżowania nie są w ogóle odśnieżone. Mogliby tam aktualnie białe niedźwiedzie wypuścić i nie skumalibyście, że to Polska :o Co za busz :o

Gość gość
Białystok to nawet nie Polska B, to prowincja Białorusi. I taka też mentalność ma Agatka. Ciekawe jak bardzo zaciąga bo bialostocku. Pewnie mówi jak Kargul :D

Gość avedis
Politycy PiS zafundowali Merkel "donos" na Tuska. Podczas rozmów w Warszawie oznajmili jej "czego mu robić nie wolno" :-D x http://natemat.pl/201079,politycy-pis-zafundowali-merkel-donos-na-tuska-podczas-rozmow-w-warszawie-oznajmili-jej-czego-mu-robic-nie-wolno

Gość gość
Czy to nie pislamisci mowili, że brudy pierze się we wlasnym domu ???

Gość gość
Najcudowniejsze jest jak Otulina wypowiada się na tematy polskie nie mając najmniejszego pojęcia o tym, co się tu tak naprawdę na co dzień dzieje i jak tu ludzie żyją (nie licząc oczywiście relacji jej rodziny i prasy internetowej).