Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 25

Polecane posty

Gość gość
gość dziś x ja mówię o ludzich chorych a nie o tych którzy mają np. temp. 38 i chore gardło czy katar :P

Gość gość
Nikt tu już przez Namysłów nie wchodzi na kafe

Gość gość
Z przychodni, do której byłaś zarejestrowana będąc obywatelką DE? :D :D :D

Gość gość
Agata ma podwójne obywatelstwo. Tak samo jak i podwójną osobowość. Czy tam podwójne standardy, łotewer.

Gość gość
Ile dzis wypilas ?

Gość gość
otulona_snem wiesz co? gdybym mogla bym cie zaaj**ala tak gdybys lekko spal x 01:56 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem i znajde cie pajaku,bede szukac dlugo bo suki ktore postawisz,na mojej drodze beda pluc,ale cie chuuju dorwe

Gość gość
Pijaczka w akcji: :) ooo 22:40 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem szatyn ty dla Myrevina mozesz jezykiem podeszwy od cholew pucowac x 22:42 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem zreszta jak ten smiec jest tutaj to ja spadam x 22:43 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem z frajernia i k****ami nie nawyklam za duzo przebywac x 22:46 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem Myrevina zawsze cenilam i cenie smieciu,i bede cenic i nigdy to sie nie zmieni chociazbys stanal na c***ju i tanczyl kankana kpw? x 21:53 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem szatyn... ty juz jestes skasowany podam jej takie skriny ze upadnie a teraz won smieciu

Gość gość
Co tam znowu bredzisz pijaczko? Napisz jeszcze o skrzyni automatycznej :D

Gość gość
znalazłem coś takiego...Arecki446 2017.01.04 autorko pytasz co ze mną. Ja jakoś wracam do siebie i jak ja to zawsze mówię. Jeśli obejdzie siebie i daje radę parę groszy na chleb zarobić to jeszcze źle niejest. Powiem tak, i z obserwacji innych i z tego co ja przeszłem to obserwój dziadka. Wtedy będziesz widzieć czy mu się nie pogarsza. co do mojej wcześniejszej wypowiedzi to ja nie miałem zamiaru cię pocieszać, a pisać to jak poprostu jest. No ale teraz mogę napisać coś optymistycznie. Teraz piszę z telefonu, który mam od kilku lat. Gdy mnie zabolała głowa, gdy znalazłem się w szpitalu, ja tego telefonu się bałem. Niewiedziałem które przycisnąć by odebrać ( co tu dopiero w necie grzebać).

Gość gość
50 vodki dla ciebie, zebys w koncu spelnila swoja grozbe i odeszla w peezdu. Dla twojej glowy to niezbedne :)

Gość gość
gość dziś Z przychodni, do której byłaś zarejestrowana będąc obywatelką DE? smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif > O karcie EKUZ nie słyszałeś/słyszałaś?

Gość gość
gość dziś xxx.ale ciemniak.

Gość gość
Wizyta Angeli Merkel to pasmo protokolarnych wpadek. Nie popisali się Duda, Kaczyński i ludzie Waszczykowskiego Polscy politycy nie mają szczęścia do spotkań z Angelą Merkel - właściwie każde obfituje we wpadki. Wizyta tak ważnego partnera, jak kanclerz Niemiec, powinna być przygotowana w najdrobniejszych szczegółach. Wtorkowy przyjazd Angeli Merkel nie był.

Gość gość
Duda z kłopotami Znacznie mniej gładko poszło spotkanie z prezydentem Andrzejem Dudą. Merkel stanęła po lewej stronie gospodarza. Sytuacja powtórzyła się, gdy politycy zasiedli do rozmów. - Gość zawsze jest po prawej gospodarza - przypomina ambasador Piekarski. I bez znaczenia jest tutaj, że prezydent jest leworęczny, bo przecież i tak zawsze na powitanie podaje się prawą rękę.

Gość gość
Kaczyński w chaosie Być może dlatego podczas powitania zarówno Kaczyński, jak i Merkel wydawali się trochę zagubieni: nie bardzo wiedzieli w którą stronę odwrócić się do kamer, a także w którą stronę pójść. To błąd polskiej strony, która powinna zapewnić gościowi obsługę protokolarną. Szefowa Protokołu powinna być przy wszystkich punktach wizyty, chyba, że jest wyraźne życzenie gościa, by było inaczej. Rozumiem, że w ambasadzie nie musiało być nikogo z MSZ, ale już na spotkaniu z Jarosławem Kaczyńskim powinna być szefowa Protokołu Dyplomatycznego i osobiście pilnować, by nie było wpadek podczas powitania.

Gość gość
Oczywiście to wszystko didaskalia, jednak w dyplomacji każdy gest jest istotny. A wpadkę niepodszytą złymi intencjami gość może odczytać jako celowy afront. I dlatego pracownicy Protokołu Dyplomatycznego powinni pilnować, by takich wpadek nie było. Niestety podwładnym Witolda Waszczykowskiego się to nie udaje.

Gość gość
_iftar_ dziś a jak ćwierkają wróbelki bedzie gorzej bo Radziwiłł uważa, że od leczenia są lekarze rodzinni , a lekarze specjaliści tylko w wyjątkowych przypadkach x to akurat model przejęty z europy zachodniej i stanów. x no i ok, ale to nie znaczy żeby lek. rodzinny był alfą i omegą :p

Gość gość
gość dziś > jaki pan taki kram ;)

Gość gość
ababa

Gość gość
gość dziś https:// www.youtube.com/ watch? v=xdlx1iYUOus > Komorowski był bardzo dyplomatyczny. xxxx a czyja to wpadka jak nie bula? Ha ha. Wkleja, a nie wie co wkleja

Gość Myrevin
[ gość dziś Z przychodni, do której byłaś zarejestrowana będąc obywatelką DE?] <<>> Sorry,nie mogłem się powstrzymać.:D

Gość gość
Az sie zalogowales :D

Gość gość
Otulona to prawda, że znasz nazwisko Shatyna? Bo miałbym pytanie do Ciebie :D

Gość gość
ile jeszcze razy ten debilny troll i jednocześnie przydoopas shatynka będzie nakurfiał tymi wklejkami? nudne to już... :O co nie wejdę to ciągle te same wklejki

Gość gość
kundel dalej waruje? nie wierze :D

Gość gość
Nie widzicie że to stary dziad nawala tymi wklejkami? Do gołębi, kapusto bez liści :)

Gość gość
gość dziś ile jeszcze razy ten debilny troll i jednocześnie przydoopas shatynka będzie nakurfiał tymi wklejkami? nudne to już... pechowiec.gif co nie wejdę to ciągle te same wklejki Zgłoś gość dziś kundel dalej waruje? nie wierze smiech.gif Nie odpisuj sobie, bo to chore jest :)