Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oszkaa do oceny

Polecane posty

Przemek ja wierze ze Tomek znajdzie dziewczynę niczego mu przecież nie brakuje 😠

Prawik o tyy k***a j****a kaleko z Łodzi... Ja se przynajmniej mam se robote i zarobki w granicach trzech tysi chyba wystarcza na utrzymanie siebie samego a ty siedzisz bez grosza na utrzymaniu swojego dziadka alkoholika hehehe:D🖐️

hahaha ta chyba ze jak ci sie to przyśni kaleko co nawet rowerem nie umie jeździć:D🖐️

Gość gość
Moim zdaniem jest śliczna. 10/10 :)

Tak po prostu nie mam powodów by sie smucic:)

Gość gość
Powiedz lepiej jak tam twoja Agnes przerywie hehe:D

Gość gość
oszka masz chłopaka ?

Kto zniszczył?O.o bo nie jestem w temacie :o

Serio?O.o jeśli to prawda to nieładnie z jego strony..

To już w ogole nie jestem w temacie...musze częściej tu zaglądać jednak :P czuje sie dziwnie taka niedoinformowana:D

Teraz już nie pisze... Przecież nie dawno dawał fotki jak jedzie pkp do Bydgoszczy sie leczyć na dwa lata:D🖐️

Smakosz to nieznaczny element o którym nie warto gadać Poprostu olac psychicznego

Gość gość
ale nieźle kłamiecie :D jakie 2 lata pacany? ja już dawno wyszedłem ze szpitala i mieszkam w Chojnicach teraz a tego twojego pseudozwiązku a Agnieszką też nie rozwaliłem, zwisało mi to i powiewało, wiadomo było że sam sie skompromitujesz, ona chyba głupia i ślepa musiała by być żeby chcieć takie coś jak ty :o bierz odpowiedzialność za to co robisz i więcej myśl a nie pretensje do garbatego masz że ma dzieci proste, jeszcze więcej debilnych tematów zakładaj i wstawiaj fotek to na pewno ludzie będą cię traktować poważnie. Sam sobie wizytówke wystawiasz takim zachowaniem więc każda cie kopnie w doope, zainteresować się mogą tylko desperatki albo takie co cie nie znają jakim psycholem jesteś na tym forum, ale jak już się Aga na tobie poznała i zobaczyła co tu wyprawiasz to od razu uciekła od ciebie i bardzo dobrze zrobiła. Zmień się, bądź poważny i zachowuj się jak człowiek to będziesz miał szansę, no ale widać że ty wolisz grać dalej rolę debila psychola i trola - twoja sprawa ;)🖐️ pozdrawiam Patrysie :):P

Gość gość
Zdychaj smakosz psycholu