Gość Alaaahbgcnucvjg Napisano Luty 6, 2017 Jestem w pierwszej klasie liceum ogólnokształcące na profilu biochemii. Chęć niesienia pomocy sprawiła że od dawna marzyłam aby zostać lekarzem. Jednak ja czuję że liceum to nie jest miejsce dla mnie. Stanowczo wolę wykonywać pracę fizyczne niż umysłowe. Nie chodzi o to że lubię ciężko pracować aż pot się leje tylko nie lubię być w miejscu. Liceum wiąże sie z nauką nauką nauką i jeszcze raz nauka. Stwierdziłam że weterynaria to jest też co mnie bardzo interesuje. Pomoc zwierzętom i opieka nad nimi daje mi wiele radości. Wybrałam technikum weterynaryjne. 50 ℅ zajęć to zajęcia praktyczne. To mnie najbardziej uszczęśliwilo. Czar prysł gdy napisałam do szkoły czy jest możliwość przyjęcia mnie od 2klasy. Niestety dostałam odpowiedź że nie nie mogę. Byłam dość zdziwiona ponieważ praktyka zawodowa zaczyna sie w 2 klasie i miałam na prawdę ogromne nadzieje że mnie przyjmą. Jak myślicie rozmowa z dyrektorem pomoże ? Zadzwonienie , podpytanie jeszcze dokładniej.? Jestem w stanie poświęcić wakacje , ferie na nadrobienie jakiś zaległości. Jest ktoś w takiej sytuacji ? Pomóżcie proszę ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach