Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
shaxyz4278

Problem ze studiami, Wrocław i inne!

Polecane posty

Witam! :) Czy kończąc dwa kierunki studiów np architektura wnętrz i humanistykę 2 generacji można iść na studia uzupełniające - informatyka społeczna? Czy to działa nieco inaczej? Architektura wnętrz i humanistyka 2 generacji to pokrewne kierunki do nizej wymienionych? Czy lepiej jednak iść na psychologię, tak jak niżej jest napisane i architekturę (na której mi zależy, a może sobie ją odpuścić?), żeby potem dostać się na informatykę społeczną? Czy tak nie można? (w sensie 2 kierunki studiów, gdzie jeden nie jest chyba związany z uzupełniającymi, a potem te uzupełniające i to w dodatku w innym mieście?) "Kierunek studiów magisterskich uzupełniających Informatyka Społeczna jest skierowany głównie do absolwentów studiów licencjackich z zarządzania, ekonomii, socjologii, psychologii, kulturoznawstwa, biologii, politologii i POKREWNYCH KIERUNKÓW.." + Czy istnieją studia humanistyczne drugiej generacji we Wrocławiu? Bardzo ułatwiłoby mi to sprawę, a sama nie potrafię się doszukać takowych informacji. Jestem w totalnej rozsypce xd

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować