Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci sa tak pusci?

Polecane posty

Gość gość

No wlasnie czemu sa tacy pusci? Ciagle gadaja ze oni tacy nie sa ze sa inni... A zobacza tylko gola babe i juz sie gapia jak idioci. Co z wami nie tak? Kazdy taki jest?

Gość gość
Jakby dziewczyny tak robily to od razu puste idiotki, puszczalskie i nie wiadomo co? A wy to co?

Gość gość
Ja patrze na facetow na plazy i co? Musze wiedziec jakie maja przyrodzenia, posladki

Gość gość
Ty jesteś głęboka... sens życia zakupy i plotkarstwo :-D

Gość gość
A co złego jest w patrzeniu na baby? Ubrane, rozbierane, rozebrane. Patrzą na te, które chcą by na nie patrzyli.

Gość gość
Skoro jakis gada ze go nie interesuja a gapi sie jak glupi to raczej do inteligentnych nie nalezy... Bo jesli otwarcie mowi ok interesuja mnie to w czym problem? w niczym ....

Gość gość
Ojej, zmienił zdanie. Tobie to się nie zdarza?

Gość gość
Ojej gdyby zmienil zdanie to jak sie z nim rozmawia to by nie utrzymywal ciagle tego samego. Hahaha to co... Nie mam zadnej saguski to go nie interesuja gole baby i nie nalezy do takich a pojawia sie taka i na kilka min zmienia zdanie? Żeby pozniej powiedziec ze taki nie jest i dla niego dupa i cycki sie nie licza bo tacy faceci sa glupi itd?;p Co to za problem powiedziec ze sie podobaja jak kazdemu sie podobaja bo faceci sa plyccy

Gość gość
Faceci to wzrokowcy, patrzą na ładne kobiece ciała, bo sprawia im to przyjemność. Natura. Co w tym pustego? O wiele bardziej puste są kobiety, oglądające głupawe seriale i nie wiedzące nic o świecie.

Gość gość
No właśnie skoro ewidentnie się gapi to... Wg mnie też jest głupi. Skoro to widać, a on mówi, że tacy faceci są głupi to jest głupi ;D

Gość gość
Taaaa facet jest zwrokowcem. OK dobra wymowka. Tylko Czemu jak kobieta by tak robila to od razu jest nazywana szmata itd? Czemu jak kobieta chodzi do lozka z facetami to jest szmata. A jak koleś to jest gosc bo on musi spelniac swoje fantazje? A co kobieta nie? Zawsze faceci maja wymowki. Czemu faceci nie chca być z taka ktora chodzila z byle kim do lozka choc sami tak robia? Bo ona jest szmata o oni nie.

Gość gość
No właśnie on sam gada, że tacy faceci są glupi ;)

Gość gość
Taaaa facet jest zwrokowcem. OK dobra wymowka. Tylko Czemu jak kobieta by tak robila to od razu jest nazywana szmata itd? Czemu jak kobieta chodzi do lozka z facetami to jest szmata. A jak koleś to jest gosc bo on musi spelniac swoje fantazje? A co kobieta nie? Zawsze faceci maja wymowki. Czemu faceci nie chca być z taka ktora chodzila z byle kim do lozka choc sami tak robia? Bo ona jest szmata o oni nie. x Tak twierdzą tylko prawiczki-koniotrzepy o tych niby "szmatach", normalny facet tak nie myśli. Zmień towarzystwo.

Gość gość
Puści faceci, to ci, którzy mają fajne laski. Jak się taka przyssie, to już nic nie zostanie. Tylko nicość.

Gość gość
No to chyba nie znam normalnych facetow, ponieważ każdy facet wyraża się tak jeśli kobieta robi to samo co oni. Że jest czysta szmata. A zdarzalo mi się nie raz np wychodzic z kolegami na piwo. I nie raz się slyszało taka laska to szmata, z taka bym nie byl, choc sami tak robią.

Gość gość
To ciekawe czemu o sobie nie powiedzą, że są zwykłymi k****arzami???

Gość gość
puści faceci są po to żeby można było ich walić w rogi niczym w pusty bębęn 😴

Gość gość
...czyli szmacić się bez zahamowań żadnych

Gość gość
Takich się po prostu omija. To ważna życiowa umiejętność.

Gość gość
Ja nigdy nie mówiłem, że nie oglądam się za innymi kobietami. Przeciwnie. Mówię, że jestem normalnym, zdrowym facetem i oglądam się za innymi kobietami. Co innego, że nie robię tego w towarzystwie innej kobiety, bo to po prostu niekulturalne. Czy jestem przez to pusty? Moje znajome twierdzą, że jest inaczej.

Gość gość
Za doopami zdrowy facet musi się oglądać. Gej się nie obejrzy. A kobieta, szukająca miłości musi się szanować i nie zmieni tego żaden feministyczny jazgot. Im mniej partnerów seksualnych wcześniej tym szczęśliwy związek później, czy się to komuś podoba czy nie. Ile kobiet dostało kosza z powodu zbyt małej ilości zaliczonych mężczyzn? :-)

Gość gość
Seks jest super, dla kobiet i dla mężczyzn. Jakieś rozliczanie, kto z kim spał i z iloma, to domena frustratów, którzy seks widzieli tylko w necie. Olać.