Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma któraś piersi aa, podobają sie facetom?

Polecane posty

15:53 - Moja mama ma własnie mniejsze piersi (B) i mimo 50 na karku to dalej ma je jędrne i w super stanie, nie są wcale obwisłe. W jej wieku ja pewnie będę mieć o wiele gorsze, niestety.

Gość gość
nie masz się o co martwić, takie piersi również mogą sie podobać. i moge Cię troche pocieszyć, pracuje w szpitalu, robie m.in mammografie, rtg, ekg (więc juz chyba z milion piersi widziałam) i uwierz mi im mniejszy tym lepszym są w stanie na starsze lata ;) dziś na przykład miałam młode pacjentki z dużymi piersiami (w wieku 24-31l) wszystkie miałe już zwisajace (jedna mniej druga bardziej) a jedna wstydziła sie przez to odsłonić (choć nie ma czego sie wstydzić bo przeciez to naturalne że większe piersi z powodu wagi zaczynają zwisać), w tym czasie miałam też pacjentki w wieku 30-55l z małymi piersiami i uwierz mi wszystkie miały piersi na miejscu, żadnej ani troche nie opadły ;)

Gość gość
Piegi zamiast biustu to jakiś żart.

Gość gość
Chłopak, z ktorym sypiam powiedzial mi, ze mam piekne piersi a mam nie dość, ze Male to jeszcze z dużymi otoczkami. Az dziwne ale milo mi sie zrobilo

Gość gość
nie masz brodawek?

Gość gość
pisersi AA to nie piersi tylko ich brak. nauczcie sie

Gość gość
Wszystko zależy jakie masz proporcje.ja mam 70a....ale q ogóle jestem drobna i szczupła więc biust pasuje:)

Gość gość
Małe piersi idealnie pasują do szczupłego ciała, poza tym to tylko piersi... jakie one mają znaczenie gdy w grę wchodzą uczucia?

Gość gość
Mam małe bardzo i szczupłe ciało dużych bym nie chciała