Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lizałem pipkę pacjentce szpitala psychiatrycznego

Polecane posty

Gość gość

Było to tak, że jakiś czas temu leżałem w szpitalu na oddziale psychiatrycznym. Nie będę mówił z jakiego powodu. Były tam też dziewczyny, z różnych powodów - depresja, alkohol, narkotyki. Ale na takim oddziale podaja odpowiednie leki i po pewnym czasie człowiek dochodzi do normalności. Zainteresowały się mną dwie dziewczyny, Justyna i Aneta. Justyna mi równiez wpadła w oko ale miała ona że tak powiem długi wyrok i raczej brak perspektyw na szybkie wyjście. Dlatego umówiłem się z Anetą, która wychodziła 3 dni po mnie. Mieszkam niedaleko szpitala i wszystko w domu przygotowałem pod kątem spotkania. Kiedy Aneta wychodziła podjechałem autem pod szpital i odebrałem ją. Najpierw pojechaliśmy na miasto gdzie postawiłem jej obiad w porządnej restauracji, potem poszliśmy na zakupy, wziąłem wino, wódkę, fajki, kondomy, zagrychę, napoje...

Gość gość
Aneta jadła bardzo łapczywie i to mi podpowiedziało, że lubi ona ostre rżnięcie. Kiedy przyszliśmy do domu włączyłem kompa, jakiś film i rozpiliśmy butelkę wina, potem poszła flaszka. Wtedy w przypływie alkoholowej szczerości wyznałem Anecie, że kręcą mnie scat zabawy...

Gość gość
No a gdzie to lizanie?