Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorsza u kobiety to figura gruszki

Polecane posty

Gość gość

czyli mała głowa wąskie ramiona małe piersi i wielki zad taka piramida albo odwrotnie wąskie biodra i mała dopa a szerokie bary

Gość gość
Póki szczupła to jeszcze jakoś wygląda..ale jak przytyłam.. Mam taką koleżankę..płaski brzuch niby.niewielkie piersi...ale tylek..biodra monstrualne bleee

Gość Jula8980808880
Wg mnie to wlasnie bardzo kobiecy typ sylwetki. Gruszka i Klepsydra są kobiece

Gość Jula8980808880
A szerokie bar i mała pupa to nie jest figura gruszki tylko figura chłopięca czy też wrecz męska. Gruszka to drobna góra, czyli wąskie ramiona, raczej małe piersi, wąska talia, a szerokie biodra

Gość gość
lepsza niz jabłko :P

Gość gość
Figura gruszki o ile kobieta jest szczupła jest całkiem seksowna. Ideał to klepsydra aczkolwiek nie wszyscy faceci lubia wielkie piersi wbrew pozorom. Najgorsze figury to jabłko i figura w kształcie litery H albo Y, czyli generalnie mało kobiece bez zaznaczonej talii i bioder

Gość gość
gruszka jak jeszcze ma tak do 55 kg to jest do przyjęcia ale jak większa to koszmarnie wygląda też mam takie znajome, głowa mała zgrabna, drobniutkie ramionka ,małe piersi i wielka du/pa i uda takie że jak chodzi to się ocierają ,wielgachna du/pa przybiera ogromne rozmiary

Gość gość
55 kg to osoba szczupła a nie gr***a

Gość gość
Złe proporcje zawsze są ble. A cyce jak wymiona, dwa flaki i garść grochu i wielki sutki, ble.

Gość gość
Ja ważę 53 kilo, mam 165 wzrostu i mam typową figurę gruszki. Tzn piersi mam nie aż takie bardzo małe bo rozmiar C, ale mam wąskie ramiona, szczupłe ręce, wąską talię, a biodra dość szerokie i niestety co uważam za swoją wadę- dość masywne nogi (choc o dziwo słyszałam od wielu osob, ze sa zgrabne, ale moim zdaniem nie są idealne). Ogolnie lubie swoja figure, choc te nogi bym wolala miec szczuplejsze

Gość gość
Gruszka to typowa babska figura, jest wiele gorszych. A jak ktos jest otyly to najbardziej modelowy typ sylwetki nie pomoże. Typ taki ma znaczenie w przypadku osob bez wiekszej nadwagi.

Gość gość
To , ze glowa mala i waskie ramiona to dobrze , nie ma nic gorszego niz szerokie bary.....

Gość gość
Figura jabłka za to bardzo elegancka :P jak bąk na chudych nóżkach, u niskich grubasek wyglada to komicznie, gr**** tez wyglada tragicznie u niskich

Gość prawictwo pospolite 114
figura gruszki nie jest najgorsza , wręcz odwrotnie , jest jedna z lepszych .. Gorzej jak kobieta nie ma bioder i szerokie barki jak facet .. Wtedy nawet duże piersi nie pomogą tego zniwelować a gruszka mimo ze ma mały biust to w zamian oferuje 2 atuty tzn biodra , wąskie ramiona

przy nadwadze każda figura wygląda koszmarnie . Nie ma znaczenia czy gruszka czy klepsydra Kim kardashain jest klepsydrą , ale gruba z niej nieatrakcyjna panna .. Wygląda jakby miałą z 72 kg

Gość gość
Y to odwrócona gruszka.

Gość gość
gość dziś Masywne uda są bardzo pociągające u kobiet nie lubie zbyt chudych nóg

Gość cxvvcx
Y to nie gruszka Y to Y

Gość gość
Czy wy wiecie jak gruszka wygląda w ramionach 100 w biodrach 150 i to jest fajne?

Masywne uda są bardzo pociągające u kobiet nie lubie zbyt chudych nóg ja lubie chude albo średnie nogi .. Grube to duża wada Kobieta powinna miec około 48 cm w udzie

Gość gość
Suche szkity tez są okropne i krzywe kolana. Zaraz zrobi się ciepło i zaczną wystawiać te kije od miotly blee niejeden facet ma grubsza rękę

Gość gość
Kobieta powinna miec około 48 cm w udzie bo co koniotrzepie?

Gość gość
Gdzie to pisze, ze 48 w udzie. Ty masz penisa 18-22cm?

Gość gość
13:34 hahaha dokładnie

Gość gość
Większość polek ma nogi jak dzieci z Afryki i jeszcze mini noszą :D. Gruby tyłek może się zmienić a takie nogi juz będą zawsze :D